GOSSIP

Όσκαρ: Οι θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το χαστούκι της χρονιάς - Σκηνοθετημένο ή... ψεύτικο μάγουλο;

Όσκαρ: Οι θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το χαστούκι της χρονιάς - Σκηνοθετημένο ή... ψεύτικο μάγουλο;
Τι κρύβεται πίσω από το διασημότερο χαστούκι όλων των εποχών;

Ο Γουίλ Σμιθ έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον Κρις Ροκ στη βραδιά των Όσκαρ, ωστόσο μερικοί δεν πίστεψαν τα όσα είδαν στην 94η απονομή των βραβείων.

Ο Γουίλ Σμιθ «φιλοδώρησε» με ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι τον παρουσιαστή των Όσκαρ, Κρις Ροκ, όταν εκείνος αστειεύτηκε για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του στην απονομή των Όσκαρ.

Παρά την επίσημη ανακοίνωση της Ακαδημίας, τη δημόσια συγγνώμη της Σμιθ, την καταδίκη από τους παρευρισκόμενους στα Όσκαρ και τα βίντεο που δείχνουν το χαστούκι και μετά την αντίδραση του Σμιθ, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θεωρούν πως το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο σε μια προσπάθεια να «αναζωογονηθούν» τα θλιβερά ποσοστά τηλεθέασης των Όσκαρ.

Την Τρίτη , ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε μια μεγεθυμένη εικόνα του προσώπου του Rock όταν ο Smith τον χτύπησε, δείχνοντας ότι ο κωμικός φορούσε ένα μαξιλαράκι πάνω από το μάγουλό του.

Ο ιστότοπος Gizmodo εξήγησε επίσης το «μαξιλαράκι μάγουλου» που υποτίθεται ότι φαίνεται στο πρόσωπο του Ροκ, επισημαίνοντας ότι αυτό ήταν πιθανότατα ένα fake δημιούργημα κάποιου χρήστη.

Μια άλλη θεωρία που έχει επίσης διαψευσθεί είναι αυτή με το…. Ψεύτικο χέρι του Γουίλ Σμιθ.

Ορισμένοι χρήστες δηλαδή ισχυρίστηκαν ότι ο Σμιθ χρησιμοποίησε το αριστερό του χέρι προκειμένου να χτυπήσει το στήθος του και να δημιουργήσει τον ήχο του χαστουκιού, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι χρησιμοποίησε τάχα το αριστερό του χέρι για να χτυπήσει τον Ροκ.

Σε κάθε περίπτωση και αυτή η θεωρία καταρρίπτεται καθώς στην κάμερα φαίνονται ξεκάθαρα και τα δύο χέρια του Σμιθ.