GOSSIP

Στάθης Ψάλτης: Εξοργισμένη η κόρη του με την «υπηρεσιακή» εκταφή – Τι απαντά ο δήμαρχος Ζωγράφου

Στάθης Ψάλτης: Εξοργισμένη η κόρη του με την «υπηρεσιακή» εκταφή – Τι απαντά ο δήμαρχος Ζωγράφου
Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη προκάλεσε μεγάλη συζήτηση
Instagram

Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη προκάλεσε μεγάλη συζήτηση

Αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η «υπηρεσιακή» εκταφή της σορού του Στάθη Ψάλτη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, την οποία αποκάλυψε με αναρτήσεις της η Μαίρη Μπάρκουλη.

Για το θέμα μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο MEGA η Καίτη Φίνου λέγοντας ότι δεν γνώριζε για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα για την εκταφή, και κανείς δεν ήξερε. Εμένα με πήρε ένας γνωστός μου και μου είπε ότι η κ. Μπάρκουλη έχει ανεβάσει αυτό με τον Στάθη» είπε αρχικά η Καίτη Φίνου και πρόσθεσε:

«Μίλησα με την Μαίρη Μπάρκουλη, μου είπε τί έγινε. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ενημέρωσε η κόρη του Μαρία, και ήταν εξοργισμένη γιατί δεν την ενημέρωσε κανείς για την εκταφή. Η Μαρία ποτέ δεν εγκατέλειψε τον πατέρα της. Η Μαρία είχε δύο μωρά όταν πέθανε ο Στάθης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε τον Στάθη. Πάντα υπήρχε ένας άνθρωπος που άναβε το καντηλάκι του, το έβλεπα γιατί πήγαινα για την αδερφή μου. Η Μαρία όντως δεν γνώριζε για την εκταφή, γιατί δεν ήταν μπροστά, και εγώ ήθελα να είμαι και δεν ήμουν», δήλωσε η ηθοποιός.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παρενέβη ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, ο οποίος εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε όσον αφορά τον Στάθη Ψάλτη: «Ο αείμνηστος Στάθης 24/4/17 ενταφιάστηκε, και παρέμεινε δωρεάν δύο χρόνια ενταφιασμένος. Στις 17 /5 έγινε εκταφή και τοποθετήθηκαν τα οστά του στο οστεοφυλάκιο. Σύμφωνα με τον νόμο, τα οστά γνωστών καλλιτεχνών φυλάσσονται με απόφαση του Δήμου. Οι συγγενείς δεν εμφανίστηκαν προκειμένου να γίνει η εκταφή. Το κοιμητήριο με ενημέρωσε ότι δεν επικοινώνησε κανείς για την εκταφή, ο τάφος δεν είναι κατεστραμμένος όπως ακούστηκε ή γράφτηκε. Η εκταφή όπως και η ταφή έγιναν δωρεάν, δεν υπήρχαν έξοδα για να αναλάβει η οικογένεια»

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Έγινε υπηρεσιακή εκταφή του Στάθη Ψάλτη!