GOSSIP

Θοδωρής Κατσαφάδος: «H χειροβομβίδα έσκασε μπροστά μου κι ο αδερφός μου διαμελίστηκε»

Θοδωρής Κατσαφάδος: «H χειροβομβίδα έσκασε μπροστά μου κι ο αδερφός μου διαμελίστηκε»
Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.
Facebook / Maria Papageorgiou Fotografia

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, προχώρησε σε μια καθηλωτική εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, την οικογένεια και την κόρη του.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην τηλεόραση του MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του.

«Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Ήρθε τυχαία στη ζωή μου η υποκριτική από μία συμμαθήτριά μου, που ήθελε να τη βοηθήσω», είπε.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του τόνισε ότι έχει ακόμα 11 αδέρφια.

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειας. Άφησα το πανεπιστήμιο, ενώ είχα περάσει φιλολογία. Τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο», δήλωσε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ύστερα, στον χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα λέγοντας: «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου. Ο αδερφός μου τότε ήταν 11. Δεν ξέραμε τι είναι. Τη χτυπούσαμε και ξαφνικά εξερράγη. Ο αδερφός μου διαμελίστηκε».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά του η οικογένειά του, ο ηθοποιός είπε: «Ο πατέρας μου δεν με είδε ποτέ ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο θέατρο. Η μητέρα μου με είδε μια φορά. Για εκείνους ήταν μια δουλειά, σαν όλες τις άλλες».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένεια που έφτιαξε ο ίδιος. «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά, στο θέατρο κι ύστερα, χαθήκαμε. Από το 1982 μέχρι και τώρα, είμαστε μαζί. Η κόρη μου, η Μαριλού Κατσαφάδου είναι κι εκείνη ηθοποιός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη, ήταν έκπληξη για εμένα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του (video)