Master Chef: Η αλλαγή πριν τον μεγάλο τελικό άφησε «άφωνους» τους παίκτες

Newsbomb

Στην τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef, με τους τέσσερις φιναλίστ να ξεκινούν από σήμερα να συλλέγουν πόντους για να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Οι ανακοινώσεις των κριτών στον Νικήτα, τον Πάνο, την Ελπίδα και την Καλλιόπη λίγο πριν την έναρξη της πρώτης δοκιμασίας γευσιγνωσίας, άφησαν τους παίκτες «άφωνους».

Την μεγάλη αλλαγή έκανε γνωστή ο Σωτήρης Κοντιζάς, και όπως είπε στον τελικό θα φθάσουν τρεις και όχι δύο, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Τρεις από εσάς θα βγάλετε τις λευκές ποδιές και θα φορέσετε τις στολές του τελικού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θα συλλέγετε βαθμούς στο διήμερο που ακολουθεί, το οποίο θα είναι γεμάτο δοκιμασίες και πολύ μαγειρική. Το απόλυτο είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνάνε στους φετινούς τελικούς», σημείωσε.

Αναφορικά με τον Ά Ημιτελικό, Καλλιόπη, Ελπίδα Νικήτας και Πάνος κλήθηκαν να να αναγνωρίσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούσαν σε ένα ιδιαίτερο τεστ Γευσιγνωσίας.

Πρώτη στην κουζίνα μπήκε η Καλλιόπη, η οποία κατάφερε να βρει 15 από τα 20 υλικά και να συγκεντρώσει 7.5 βαθμούς, ακολούθησε η Ελπίδα με 14 υλικά και 7 βαθμούς.

Τρίτος στην κουζίνα του διαγωνισμού μπήκε ο Νικήτας με 11 υλικά και 5.5 βαθμούς και τελευταίος ήταν ο Πάνος που βρήκε τα ίδια υλικά με την Καλλιόπη, δηλαδή, 15 υλικά και πήρε 7.5 βαθμούς.

Δεν έλειψαν και οι απορίες μιας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε πως ο Πάνος είδε στον αριθμό 5 ένα κίτρινο παντζάρι, ενώ ήταν… κατακόκκινο.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved