GOSSIP

Κέιτ Μίντλετον: Όλες οι εμφανίσεις της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου

Κέιτ Μίντλετον: Όλες οι εμφανίσεις της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πραγματοποίησέ πολλές εμφανίσεις το τελευταίο τετραήμερο στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας και τα ρούχα της έγιναν για ακόμα μια φορά θέμα συζήτησης.

Την Πέμπτη, η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε με ένα εκλεπτυσμένο λευκό μπλέιζερ- φόρεμα, πριν φορέσει πολλά έντονα χρώματα για να ολοκληρώσει τους εορτασμούς.

Φόρεσε μερικές από τις αγαπημένες της μάρκες μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Alexander McQueen και Self-Portrait και φυσικά, φρόντισε να προσθέσει πολλά αξεσουάρ με νόημα, όπως τα σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Παρακάτω όλες οι εμφανίσεις της Kate Middleton.

2 Ιουνίου, 2022

Η δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα λευκό φόρεμα-σακάκι Alexander McQueen για να παρευρεθεί στην παρέλαση Trooping the Color την περασμένη Πέμπτη. Το συνδύασε με μια μπλε τσάντα από την Strathberry, ένα ασορτί μπλε και λευκό καπέλο από τον Philip Treacy και τα σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

3 Ιουνίου, 2022

Την Παρασκευή, η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα παστέλ κίτρινο φόρεμα από την Emilia Wickstead. Η δούκισσα παρευρέθηκε στη λειτουργία της Ημέρας των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Συνδύασε το φόρεμά της με ένα άλλο statement καπέλο του Philip Treacy, σουέντ γόβες από τον Gianvito Rossi και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της βασίλισσας.

5 Ιουνίου, 2022

Την τελευταία μέρα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η Δούκισσα παρευρέθηκε στον Platinum Jubilee διαγωνισμό, φορώντας ένα ροζ custom φόρεμα από την Stella McCartney για να ολοκληρώσει εντυπωσιακά μια σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων.