GOSSIP

Snik: Η σύντροφός του, Γιώτα Ιωαννίδου, τον αποκαλεί «Πατσαβούρη»

Snik: Η σύντροφός του τον αποκαλεί «Πατσαβούρη»
Ο τράπερ Snik.
Instagram / snikthehustla

Λίγες ημέρες μετά τα εξοργιστικά σκηνικα στην βραδιά Mad Video Music Awards, ο τράπερ Snik εξακολουθεί να μαγνητίζει όλα τα βλέματα πάνω του μέσα από το Instagram

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του Snik που δημοσίευσε στο Instagram με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα».

Μια μέρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο κι ενώ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αντέδρασαν έντονα, ο Snik προχώρησε σε μια ανάρτηση, στην οποία έβριζε τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα. Ο ίδιος ισχυριζόταν πως είπε την εν λόγω φράση χάριν αστεϊσμού.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

Tο πρωί της Δευτέρας 27/6, η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε και εκείνη ένα Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο τραβάει βίντεο στον Snik στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον… «πατσαβούρη».