GOSSIP

Ευρυδίκη: Η σχέση δια αλληλογραφίας με τον Γιώργο Θεοφάνους και η απαίτησή του για το ξαθό μαλλί

Ευρυδίκη
Η Ευρυδίκη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Γιώργο Θεοφάνους

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Γιώργο Θεοφάνους

Αποκαλύψεις για τη σχέση με τον πρώην πλέον σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους έκανε η Ευρυδίκη μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Όπως είπε «τον Γιώργο τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τα φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές μου».

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι επειδή ο Γιώργος Θεοφάνους πήγε στην Αμερική και η ίδια στο Παρίσι «τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα και μου λείπουν εκείνα τα χρόνια που γράφαμε».

«Θυμάμαι πως τους γονείς μου τους έπαιρνα τηλέφωνο μια φορά την εβδομάδα. Τώρα με τα κινητά, τα viber και όλα αυτά… Κρατήσαμε λοιπόν τη σχέση με τον Γιώργο δια αλληλογραφίας! Φύγαμε τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στην Κύπρο, όπου μέσα σε τρεις μήνες είχα πάρει δέκα κιλά και η πρώτη του ατάκα ήταν "πως έγινε έτσι". Αυτό, μετά επιστρέψαμε στα κανονικά μας» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη.

Σύμφωνα με την ίδια «η σχέση δια αλληλογραφίας κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο, οπότε και είχαμε αρραβωνιαστεί».

Η τραγουδίστρια ανέφερε, επίσης, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αδυναμία στις ξανθιές, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι της ζήτησε να βάψει το μαλλί της ξανθό για να αρραβωνιαστούν.