MEDIA

Ιωάννα Τούνη: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από την «κλειδαρότρυπα» και ο χαμός στα social media

Ιωάννα Τούνη: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από την «κλειδαρότρυπα» και ο χαμός στα social media
Instagram: j.touni

Πιο χαρούμενη από ποτέ είναι η Ιωάννα Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της που έκανε μέσω Instagram – Για το όνομά της έγινε No1 trend στο Twitter

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η Ιωάννα Τούνη στους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα της Δευτέρας (18/). Η influencer μέσα από μία ανάρτηση, έκανε γνωστό πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, γράφοντας μία συγκινητική λεζάντα.

Αμέσως η φωτογραφία της γέμισε χιλιάδες κάνοντας… προσωπικό ρεκόρ, ενώ και τα σχόλια από επωνύμους και μη, έπεσαν σαν βροχή. Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από το story της στον προσωπικό της λογαριασμό, πως νονά του παιδιού θα είναι η κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη.

«Νονά - κολλητή μας», έγραψε η Ιωάννα Τούνη για τη Στέλλα Πάσσαρη.Instagram: j.touni

Αμέσως το όνομα της Ιωάννας Τούνη ανέβηκε στην κορυφή των trend του Twitter, για δύο λόγους. Λίγες ημέρες πριν και με αφορμή τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η influencer είχε ξεσπάσει μέσα από βίντεο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα θα σας πω ότι θέλω όταν θέλω! Όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα».

Η Ιωάννα Τούνη αυτή τη φορά επέλεξε και πάλι να μοιραστεί με εκείνους και εκείνες που «μπαίνουν» στην κλειδαρότρυπά της, το χαρμόσυνο γεγονός και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο γράφτηκαν δεκάδες tweets, ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Στην ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του συντρόφου της, ενώ και ο ίδιος λίγα λεπτά μετά τη φωτογραφία της αγαπημένης του, ανέβασε ένα story με θέα το ηλιοβασίλεμα, κάτι που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

Σχετικές ειδήσεις