Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της - «Τους έδωσα τα πάντα»

Newsbomb

Η Μπρίτνει Σπίαρς με τα δυό παιδιά της
instagram

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απογοητευμένη η ποπ - σταρ από τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της: «Η μητέρα μου, μου είπε να δώσω τα παιδιά στον μπαμπά τους»

Στην αντεπίθεση περνάει η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Κέβιν Φεντερλάιν, ότι τα παιδιά δε θέλουν εδώ και μήνες να δουν τη μητέρα τους.

Μέσα από ένα στόρι στο Instagram το οποίο ανέβασε την Κυριακή, ισχυρίζεται ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνεις αγόρια σε εφηβική ηλικία και πως η μητέρα της ήταν εκείνη που την παρότρυνε να μείνουν τα παιδιά με τον μπαμπά τους. Μάλιστα επισήμανε ότι όσα αναφέρονται για το προκλητικό Instagram της, δεν ισχύουν καθώς το περιστατικό με την κηδεμονία των γιών τους ήταν πολύ πριν τη δημοσιότητα κάθε στιγμής της ζωής της στο Instagram.

«Με απογοητεύει να ακούω ότι ο πρώην σύζυγός μου αποφάσισε να συζητήσει για τη σχέση ανάμεσα σε έμενα και τα παιδιά μου... Όπως όλοι γνωρίζουμε, το να μεγαλώνεις αγόρια σε εφηβική ηλικία δεν ήταν ποτέ εύκολο για κανέναν.. Με απασχολεί το γεγονός ότι ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου... Ήταν ΠΟΛΥ πριν το Instagram. Τους έδωσα τα πάντα.. Μόνο μια λέξη: ΒΛΑΒΕΡΟ... Θα το πω... Η μητέρα μου, μου είπε "Θα πρέπει να τα δώσεις στον μπαμπά τους"... Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ... Να έχετε μια όμορφη μέρα».

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξή του ο πρώην σύζυγός της σημειώνει ότι προσπάθησε να κρατήσει τα δύο παιδιά τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα πρωτοσέλιδα όταν υπήρχαν οικογενειακές μηνύσεις και πολλά βαρύγδουπα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

O Κέβιν επίσης αποκάλυψε ότι οι δύο γιοί τους δεν έχουν δει τη μητέρα τους για αρκετούς μήνες. Ωστόσο η Britney Spears όταν παντρεύτηκε το μοντέλο Sam Asghari, 28 ετών τον Ιούνιο, αγόρασε μια έπαυλη 10 εκατομμυρίων λιρών κοντά στο σπίτι που μένει ο πρώην σύζυγός της με τα παιδιά τους.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved