GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βίντεο που την «καίει» δημοσίευσε ο πρώην της - Τσακώνεται με τα παιδιά της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βίντεο που την «καίει» δημοσίευσε ο πρώην της - Τσακώνεται με τα παιδιά της
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πρώην σύζυγος της, Κέβιν Φέντερλαϊν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από λίγες μέρες, ο πρώην σύζυγος της, Κέβιν Φέντερλαϊν, παραχώρησε μία συνέντευξη μετά από 10 χρόνια απουσίας από τα μίντια.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, ο πρώην σύζυγος της επιτυχημένης τραγουδίστριας μίλησε για την καθημερινότητα του αλλά και για τη σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα δύο παιδιά τους. Ο Κέβιν Φέντερλαϊν αποκάλυψε πως οι δύο γιοί τους δεν έχουν δει την μητέρα τους εδώ και αρκετούς μήνες.

Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία διαφορετικά βίντεο, στα οποία η επιτυχημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια τσακώνεται άσχημα με τους δύο γιους της. Στη λεζάντα, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που τα δημοσίευσε, έγραψε:
«Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο. Τα αγόρια τράβηξαν αυτά τα βίντεο όταν ήταν 11 και 12. Και δεν είναι καν τα χειρότερα. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτεροι από αυτό».