GOSSIP

Μαρία Αντωνά: Οι διακοπές με τον Σοϊλέδη και οι τρυφερές ευχές στο Instagram

Μαρία Αντωνά: Οι διακοπές με τον Σοϊλέδη και οι τρυφερές ευχές στο Instagram
«Δεκαπενταύγουστος. Εύχομαι να σας βρίσκει χαρούμενους και κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα… »
Instagram

Μαρία Αντωνά: Το «ευχαριστώ» για τις ευχές που έλαβε για τη γιορτή της

H Μαρία Αντωνά τη Δευτέρα είχε την ονομαστική της γιορτή και την πέρασε μαζί με τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

Η παρουσιάστρια, αν και παραθερίζει με τον φίλο της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να της ευχηθούν στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

«Δεκαπενταύγουστος. Εύχομαι να σας βρίσκει χαρούμενους και κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα… Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας που είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να αποκτήσεις πίσω από αυτό το application… Μηνύματα γεμάτα αγάπη, σεβασμό, ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν κι όμως σε κάνουν κάθε φορά με όσα σου στέλνουν να χαμογελάς και να πιστεύεις ότι εκεί έξω υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και καλοσύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά στη λεζάντα της δημοσίευσης της.

«Να είστε καλά, να σας έχει η Παναγία ευλογημένους και σε όσους περνάτε κάτι δύσκολο να σας δίνει δύναμη υπομονή και ελπίδα… Να προσέχετε και να χαμογελάτε, η ζωή είναι μικρή» συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά και συνόδευσε την δημοσίευση με δυο φωτογραφίες από την θαλασσινή της εξόρμηση!

Να αναφέρουμε ότι, το ζευγάρι, μετά από διακοπές σε Σκόπελο και Μύκονο, τώρα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου οι δυο τους απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα όμορφα τοπία.

Οι ευχές του Άρη Σοϊλέδη

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor, που σύντομα θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του, τη Δευτέρα, ανέβασε σε story μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά και έγραψε: «Να σε χαίρομαι αστέρι μου. Σ’αγαπώ».