GOSSIP

Σοφία Βεργκάρα: Αναπολεί το παρελθόν της στο Μαϊάμι - Η φωτογραφία από τα παλιά με το λευκό μπικίνι

 Σοφία Βεργκάρα
H Σοφία Βεργκάρα.
Instagram / sofiavergara

Μία παλιά της φωτογραφία «ξέθαψε» η Σοφία Βεργκάρα και τη μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.

Μία αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Σοφία Βεργκάρα. Η διάσημη Κολομβιανή ηθοποιός συχνά «ξεθάβει» στιγμιότυπα από τα παλιά και τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Αυτή τη φορά η Κολομβιανή σταρ μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από την περίοδο που βρισκόταν στο Μαϊάμι. Η Κολομβιανή σταρ φοράει ένα λευκό μπικίνι, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

«#tbt Miami», έγραψε η Κολομβιανή σταρ πάνω στη φωτογραφία.

H Σοφία ΒεργκάραInstagram / sofiavergara

Ανά διαστήματα, η ηθοποιός δημοσιεύει αρκετές στιγμές από το παρελθόν της. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αναρτήσει ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει ξαπλωμένη, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ψηλές γόβες. Στη λεζάντα έγραψε: «Πίσω στο Λος Άντζελες».

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα μας έδειξε πόσο αναπολεί την Ελλάδα. Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που απολαμβάνει το καλοκαίρι στη χώρα μας. Στην ανάρτησή της έγραψε «#tbt to summer!Greece»

Η 49χρονη Κολομβιανή καλλονή απαθανάτισε στιγμές της στη θάλασσα, στις κατάλευκες νησιώτικες οικίες, σε παραδοσιακούς φούρνους και στη φύση, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές της στη χώρα μας.

Σχετικές ειδήσεις