GOSSIP

Σάντρα Μπούλοκ: Εθεάθη σε ταβέρνα στην Επίδαυρο – Παρήγγειλε γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ

Σάντρα Μπούλοκ: Εθεάθη σε ταβέρνα στην Επίδαυρο – Παρήγγειλε γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ
Η Σάντρα Μπούλοκ.
AP

Στην Ελλάδα βρέθηκε για τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Σάντρα Μπούλοκ

Μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε τη Δευτέρα (22/8) στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα στην Παλαιά Επίδαυρο.

Ο λόγος για την Σάντρα Μπούλοκ η οποία επισκέφθηκε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής από την οποία παρήγγειλε και στη συνέχεια επέστρεψε στο ιδιωτικό της σκάφος.

Οι θαμώνες της ταβέρνας έκαναν λόγο για μια παρουσία που βρέθηκε ανάμεσά τους χωρίς ίχνος βεντετισμού και χωρίς προσωπική ασφάλεια.

Επίσης οι θαμώνες σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα της στιγμής και δεν ενόχλησαν την ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η διάσημη ηθοποιός δεν αρκέστηκε στα συνηθισμένα όσον αφορά την παραγγελία της, αλλά πήρε πακέτο μια μερίδα γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους χολιγουντιανούς σταρ που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα είναι και η Ντέμι Μουρ.

Κατά τη παραμονή της στην Ελλάδα, η ίδια αναρτά συχνά φωτογραφίες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Άλλωστε, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κρατά μέσω αυτών επαφή με το κοινό της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, που δείχνουν την ίδια, αλλά και τον τετράποδο φίλο της, τον Πιλάφ, τον οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ, πάνω στο πολυτελές γιοτ, που φιλοξενεί εκείνη και την παρέα της. Στο φόντο μάλιστα, φαίνεται μία ελληνική σημαία.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ντέμι Μουρ σημείωσε: «Καλοκαιρινές λήψεις».