Νίνα Άγκνταλ: Στη Μύκονο η πρώην του Ντι Κάπριο με νέο αμόρε –Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος youtuber

Newsbomb

Ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το μοντέλο αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγους μήνες.

Μπορεί το σούπερ μόντελ από τη Δανία Νίνα Άγκνταλ να χώρισε πρόσφατα από τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο όμως δεν έμεινε για πολύ μόνη – Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο αποκαλύπτουν τον νέο της σύντροφο που δεν είναι άλλος από τον εκατομμυριούχο youtuber Λόγκαν Πολ

Αν είστε άνω των 20, το πιθανότερο είναι πως δεν γνωρίζετε τον Βρετανό Λόγκαν Πολ – Ο λόγος για έναν από τους διασημότερους youtubers με εκατομμύρια ακολούθους και έσοδα επίσης εκατομμυρίων λιρών.

Ο Λόγκαν και ο αδελφός του Jake κέρδισαν ταχύτατα αναγνωρισιμότητα ως έφηβοι μέσω του Vine (5,3 εκ. followers ο Jake και 3,1 εκ. followers ο Paul) όπου αναρτούσαν σαχλά βίντεο με φάρσες, ανόητα και πρόχειρα σκετσάκια και κακής ποιότητας ραπάρισμα.

Όταν το Vine έκλεισε το 2017, μεταπήδησαν στο YouTube για την ανάρτηση των vlog και των άλλων video τους καθώς και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, όπου έχουν συγκεντρώσει περίπου 16 και 10 εκ. followers αντίστοιχα.

Σήμερα η περιουσία του υπολογίζεται στα 45 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος Λόγκαν Πολ όμως εκτός από τα επαγγελαμτικά του φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλά και στα ερωτικά αφού οι παπαράτσι τον «συνέλαβαν» με την πρώην σύντροφο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το μοντέλο Νίνα Άγκνταλ στην Μύκονο.

Οι φωτογραφίες αυτές επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι οι δύο νέοι είναι εδώ και μήνες ζευγάρι καθώς τους έβλεπαν σε κοινές εξόδους τους σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το μοντέλο αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγους μήνες. Πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι ο ηθοποιός και το μοντέλο παρέμειναν φίλοι.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved