Έλον Μασκ: Το τρολάρισμα έπιασε τόπο - Έχασε εννιά κιλά και μας δείχνει τον τρόπο

Newsbomb

O Έλον Μασκ.
AP / Jae C. Hong

Έλον Μασκ: Έχασε κιλά και νιώθει καλύτερα

Αρκετά σοβαρά φαίνεται ότι πήρε ο Έλον Μασκ τα σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εμφάνισή του και τα παραπάνω κιλά. Ο δισεκατομμυριούχος αντιμετώπισε το καλοκαίρι διαδικτυακό τρολάρισμα, αφού εμφανίστηκαν φωτογραφίες του, τον Ιούλιο, να χαλαρώνει χωρίς πουκάμισο σε ένα γιοτ στη Μύκονο.

Ο Μασκ πλέον δήλωσε ότι ζυγίζει περίπου 9 κιλά λιγότερο από το καλοκαίρι καθώς ακολούθησε τη διαλείπουσα νηστεία.

«Με τη συμβουλή ενός καλού φίλου, νηστεύω περιοδικά και νιώθω πιο υγιής», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Ο Μασκ αναφέρθηκε επίσης και στη χρήση μίας εφαρμογής γυμναστικής την οποία περιέγραψε ως «αρκετά καλή», ενώ απαντώντας σε έναν ακόλουθό του είπε ότι σηκώνει και «λίγα» βάρη.

«Πρέπει να γυμναστώ και να είμαι σε καλύτερη φόρμα», παραδέχτηκε ο Μασκ και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι, αλλά πρέπει να το κάνω».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των πολυτελέστατων διακοπών του στη Μύκονο ο 51χρονος διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX φωτογραφήθηκε χωρίς μπλούζα, ενώ περνούσε χρόνο σε ένα πολυτελές γιοτ. Εικόνες που ενέπνευσαν, όπως φαίνεται, τους ακολούθους του.

«Ίσως θα έπρεπε να βγάζω πιο συχνά την μπλούζα μου... Απελευθερώστε τη θηλή!!!», απάντησε ο Μασκ, ενημερώνοντας ότι έχει ήδη επιστρέψει στη δουλειά του.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved