GOSSIP

Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»

Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»
Η Τζούλια Νόβα.
Instagram / julianova1

Η Τζούλια Νόβα μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Τζούλια Νόβα μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για μια τρομακτική στιγμή που βίωσε στις διακοπές της. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι κάποια στιγμή από τη βιασύνη τους κλείδωσαν το μωρό της στο αμάξι.

«Με αγχώνει κάτι που έπαθα στις διακοπές. Πάνω στη βιασύνη μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, κλείνει την πόρτα, κλείνω κι εγώ την πόρτα και έμεινε η μικρή μέσα. Έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω», περιέγραψε.

«Θα άλλαζα τη μύτη μου, θα έβαζα λίγο χειλάκι, λίγο στήθος», απάντησε σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε πάνω της ενώ τόνισε ότι δεν θα το έκανε ποτέ.

Η ίδια μάλιστα δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να κάνει άλλο ένα παιδάκι. «Πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα μωράκι, αλλά ποτέ μην λες ποτέ, μπορεί να προκύψει δεύτερο, θα ήθελα να είναι αγόρι για ποικιλία», πρόσθεσε.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε για τη θεία της, την οποία δολοφόνησαν πριν από 13 χρόνια. «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν το βασικό στήριγμα μου. Μπήκε ένα παιδί στο σπίτι και τη σκότωσε, ήταν κάτι το οποίο δεν έχω ξεπεράσει ποτέ και μου λείπει πάρα πολύ».

Σχετικές ειδήσεις