GOSSIP

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το «καυτό» βίντεο με το οποίο προειδοποίησε ότι «έχω πολύ κόσμο να θάψω ακόμα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη
Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας
Instagram: dimitraalexandraki1

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν πυρ και μανία με τις ανυπόστατες φήμες ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και με ένα βίντεο στο Instagram προειδοποίησε όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση…

Πανδαιμόνιο επικράτησε το πρωί της Κυριακής (25/9) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, όταν μεταφέρθηκε στον αέρα ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ίδια επικοινώνησε με την εκπομπή και σαφώς ενοχλημένη διέψευσε τα σενάρια, βάλλοντας μάλιστα κατά των συντελεστών της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη συνέχεια με μια σειρά από stories στο Instagram ήταν έξαλλη με το συμβάν, προφανώς δικαιολογημένα, ενώ το τελευταίο από τα story που ανέβασε ήταν… φωτιά.

Η ίδια πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μαγιό και μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει «έχω πολύ κόσμο να θάψω ακόμα», ενώ γέλασε σαρκαστικά.

Παράλληλα, στο βίντεο είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Εμένα βρήκατε; Πάμε! Πάμε να δούμε την άλλη πλευρά μου τώρα! Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ! Με κάνατε άνω κάτω! Και στο τέλος δεν με νοιάζει για εμένα, αλλά πληγώσατε και αναστατώσατε ανθρώπους που αγαπάω! Τώρα που ενημερώθηκα ότι οι άνθρωποι μου είναι καλά! Δείτε γλέντι που έρχεται!»

Δείτε το βίντεο: