GOSSIP

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους σε ταξίδι στον Καναδά

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους σε ταξίδι στον Καναδά
Instagram

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: «Δεν τους θέλουν» τα αεροδρόμια! Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους σε ταξίδι στον Καναδά

Κι όμως δεν είναι κάποια πλάκα αλλά πραγματικότητα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους σε νέο ταξίδι που πραγματοποιήσαν, αυτή τη φορά στο Τορόντο του Καναδά.

Το περιστατικό αυτό έκαναν γνωστό και οι δύο ηθοποιοί με ανάρτησή της στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία με φανέλα του Ολυμπιακού που δάνεισε ένας φίλος τους στην Κατερίνα Γερονικολού.

Στην ανάρτηση η ηθοποιός γράφει:

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη σειρά του ανέβασε μια τρυφερή και παράλληλα αστεία φωτογραφία με τη σύντροφό του και έγραψε:

«Κάθε ταξίδι και μια έκπληξη κάθε ταξίδι να χάνεις για λίγες μέρες τις βαλίτσες !!!Πάλι καλά που ένα φιλαράκι ο @kantziospanagiotis μας έδωσε ρούχα να κυκλοφορούμε!!!»

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού: Απαντά για τη συνεργασία του Τσιμιτσέλη με την Λασκαράκη - «Τους συνδέει ένα παιδί»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είχα βρακί να βάλω για 5 μέρες»