GOSSIP

Μαρία Κορινθίου: Ξυπόλητη και με το φτυάρι στα χέρια στα χωράφια για καλό σκοπό

Μαρία Κορινθίου: Ξυπόλητη και με το φτυάρι στα χέρια στα χωράφια για καλό σκοπό

Μαρία Κορινθίου: Ενεργή στην περιβαλλοντική δράση η νέα παρουσιάστρια και ηθοποιός! Κάνει ξυπόλητη δενδροφυτεύσεις.

Σε πρόγραμμα δεντροφύτευσης στην παλαιά χωματερή του Δήμου Παιανίας συμμετείχε η ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου.

Η νέα παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Το Πρωινό», η οποία έκανε το ντεμπούτο της τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πλευρό οργανωτών και εθελοντών για να δημιουργήσουν ένα περιαστικό δάσος με 10.000 δέντρα και να αναβαθμίσουν την περιοχή.

Ωστόσο η Μαρία Κορινθίου μη γνωρίζοντας για το τι ακριβώς επρόκειτο να κάνει παρουσιάστηκε με ένα χαλαρό φόρεμα και τακούνια. Μόλις οι διοργανωτές της εξήγησαν ότι θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι μαζί στις δεντροφυτεύσεις, έβγαλε τα παπούτσια της, έπιασε κότσο τα μαλλιά της, έβαλε γάντια και έπιασε αμέσως δουλειά.

Με πείσμα και θέληση η ηθοποιός έπιασε δράση αμέσως δείχνοντας τη μεγάλη της αγάπη για τον εθελοντισμό και την περιβαλλοντική δράση.

Πρόγραμμα δεντροφυτεύσεων στον Δήμο Παιανίας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα δεντροφύτευσης στην παλαιά χωματερή του Δήμου Παιανίας, φέρνοντας πιο κοντά τον στόχο των 10.000 νέων δέντρων που θα δημιουργήσουν ένα περιαστικό δάσος αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής.

Ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν πραγματοποιηθεί έξι νέες δεντροφυτεύσεις σε συνεργασία με την We4all που πρόσθεσαν στην περιοχή περίπου 1500 νέα δέντρα με την προσπάθεια να εντείνεται ώστε να καταγραφούν οι λιγότερο δυνατές απώλειες. Συνολικά έχουν φυτευτεί περισσότερα από 4.000 δέντρα από την εκκίνηση του προγράμματος.

«Τον κόσμο μπορείς να τον αλλάξεις αν διδάξεις σωστά τις νεότερες γενιές. Και εμείς μπολιάζουμε το μέλλον μας με ευαισθησίες που λείπουν σήμερα από την κοινωνία μας. Αυτός είναι ο λόγος που υιοθετήσαμε το Green Future. Τα παιδιά μέσα από την αθωότητά τους αλλά και την επιμονή τους μπορούν να πείσουν και τους ενήλικες να αλλάξουν στάση ζωής υιοθετώντας πράσινες πρακτικές. Το πρόγραμμα θα επισκεφθεί σταδιακά όλα τα σχολεία» σχολίασε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.