Ρία Ελληνίδου: Ποια είναι η τραγουδίστρια που «τρέλανε» τον Αρναούτογλου

Newsbomb

Η εντυπωσιακή Ρία Ελληνίδου έκλεψε την παράσταση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
ΑΝΤ1

Ρία Ελληνίδου: Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «The 2Night Show» και με τις ατάκες κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης.

Η Ρία Ελληνίδου κατάφερε να γίνει viral με την παρουσία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που ξεχωρίζει για τις φωνητικές της ικανότητες και τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok συγκεντρώνουν χιλιάδες views, έγινε θέμα συζήτησης. Ο λόγος ήταν ότι στο παιχνίδι που έπαιξε με τον παρουσιαστή, έγινε εμφανής η απουσία… εσώρουχου από τις «στιλιστικές» επιλογές της.

Βέβαια, η Ρία Ελληνίδου έχει αρχίσει ήδη να «ακούγεται» στη μουσική «πιάτσα». Ερμηνεύοντας κυρίως λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, έχει καταφέρει να «κερδίσει» το κοινό και αρκετοί από τους φαν της την ακολουθούν… πιστά στις εμφανίσεις της. Ποια είναι, όμως, η νεαρή εντυπωσιακή τραγουδίστρια που κατάφερε να τη συζητούν όλοι μετά την παρουσία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

https://www.tiktok.com/@riaellinidou/video/7158108367016299782

Η Ρία Ελληνίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από την ηλικία των πέντε ετών πήγε σε ωδείο και παρακολούθησε μαθήματα μουσικών οργάνων θεωρίας και αρμονίας μουσικής και παραδοσιακής προπαιδείας.

Στη συνέχεια πέρασε στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης, όπου συνέχισε τις σπουδές τις παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου, ταμπουρά, βυζαντινής μουσικής και ειδικεύτηκε πάνω στα παραδοσιακά κρουστά. Παράλληλα, παρακολούθησε και ιδιαίτερα μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού και παραδοσιακών κρουστών.

«Ξεκίνησα από πολύ μωρό να θέλω να μάθω, να παίξω μουσική» είπε η Ρία Ελληνίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε πως σήμερα ξέρει να παίζει αρκετά μουσικά όργανα, αλλά η αδυναμία της είναι τα κρουστά: το νταούλι και το τουμπερλέκι.

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνια για τις ατάκες που χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τους άντρες θαμώνες, οι οποίοι αφού την πλησιάζουν, παρεκτρέπονται στα πανηγύρια και κέντρα, είπε «Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω “έφυγες μάστορα, επόμενος”. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν. Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά».

Η Ρία Ελληνίδου εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στους τηλεθεατές της εκπομπής «The 2Night Show» γιατί δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή σε talent show, αλλά ακόμη και τον λόγο για τον οποίο οι εμφανίσεις της σε γάμους, την έκαναν να μην θέλει να παντρευτεί!

Αποκάλυψε ότι «έχει σπάσει ρεκόρ» σε προτάσεις γάμου, καθώς καθημερινά όλο και κάποιος θαυμαστής της τής ζητάει να τον παντρευτεί. «Κάθε μέρα μου κάνουν πρόταση γάμου. Έρχονται παντού. Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου λέει “Σε παντρεύει η μάνα σου;”. Μου έχουν πει “πληρώνω το βάρος σου σε χρυσό” και του λέω “ναι, ρε φίλε αλλά δεν είμαι πολλά κιλά, άσε με να πάω να φάω καμιά προβατίνα και να το συζητήσουμε”», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Ρία Ελληνίδου, είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media. Πέρα από το TikTok όπου τα μουσικά της βίντεο κάνουν θραύση, διατηρεί μια σελίδα στο Instagram όπου οι followers έχουν ξεπεράσει τους 45.000 και διαρκώς αυξάνονται.

Η ίδια φροντίζει να κρατάει «ζωντανή» τη σελίδα ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την καλλιτεχνική της πορεία, αλλά και μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες όπως αυτές που ακολουθούν.

Σχετικές ειδήσεις

Γνωστή τραγουδίστρια πήγε χωρίς εσώρουχο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Λένα Ζευγαρά: Αν μου ζητήσει κάποιος να χωρίσουμε, θα φύγω μόνη μου

Σύλληψη στα μπουζούκια: «Πάγωσε» γνωστή τραγουδίστρια στην πίστα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved