GOSSIP

Φουρέιρα - Μποτία: Το love story που οδήγησε σε εγκυμοσύνη

Φουρέιρα - Μποτία: Το love story που οδήγησε σε εγκυμοσύνη

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μετά από 7 χρόνια σχέσης περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι

Μεγάλη χαρά έχει σκορπίσει η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα με μια γλυκιά φωτογραφία δίπλα στον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει να μη μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν επιλέγει ωστόσο να εκφραστεί για τα όσα όμορφα ζει το κάνει διακριτικά και επιλεγμένα.

Το love story των δύο ξεκινάει πριν επτά χρόνια και κρατάει μέχρι και σήμερα παρά τις αποστάσεις λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή

Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε έξοδό τους στο Κολωνάκι, όπου ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φλέρταρε την τραγουδίστρια και η ίδια φάνηκε να γοητεύεται από τον εκείνον.

Δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες σε διακοπές στη Νάξο, ωστόσο το ζευγάρι ήθελε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι έπαιζε «κρυφτούλι» με τους παπαράτσι που ξεροστάλιαζαν για μια κοινή τους φωτογραφία.

Οι φήμες χωρισμού λόγω απόστασης

Έναν χρόνο αργότερα έρχονται οι φήμες ότι η Φουρέιρα και ο Μποτία έχουν χωρίσει όμως κανείς δεν είχε κάνει σχετικές δηλώσεις. Η διάψευση ήρθε λίγους μήνες αργότερα όταν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Το 2018 ο Μποτία έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό λόγω της ομάδας στην οποία έπαιζε ποδόσφαιρο εκείνο το διάστημα. Πάλι τότε ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού.

«Από το καλοκαίρι βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα. Εκεί που είχαν βάλει τη ζωή τους σε μια ροή, η μεταγραφή του Αλμπέρτο στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας πρόσθεσε έναν σοβαρό χιλιομετρικό παράγοντα στο πρόγραμμά τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό μετά την επιτυχία της στη Eurovision, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο πώς οι δυο τους θα μπορούν να συντονιστούν και να συναντηθούν», εξηγούσε τότε άνθρωπος από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Η Ελένη Φουρέιρα ωστόσο είχε διαψεύσει αυτές τις φήμες τονίζοντας πως «Αυτά που γράφονται για τον χωρισμό μου με τον Μποτία, είναι ψέματα».

Τον Ιούνιο του 2021 η τραγουδίστρια ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της βάζοντας τέλος σε όσα είχαν γραφτεί για τίτλους τέλους.

Οι φήμες εγκυμοσύνης... οι μόνες που επιβεβαιώθηκαν

Οι φήμες ότι η Ελένη Φουρέιρα διένυε μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο η ίδια και ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της δεν το είχαν επιβεβαιώσει.

Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια σταμάτησε τις εμφανίσεις της ενημερώνοντας ότι πρόκειται για πρόβλημα υγείας. Οι μήνες περνούσαν όμως η τραγουδίστρια δεν επέστρεφε στην σκηνή.

Το απόγευμα της Κυριακής 13/11 ωστόσο ήρθε και επίσημα η επιβεβαίωση από την ίδια, με δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία.

Στην ανάρτησή της έγραψε «+1 ❤️» και έκανε το Instagram να λιώσει βλέποντας το αγαπημένο ζευγάρι και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας.

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα - Το επιβεβαίωσε η ίδια

Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση - Στο κρεβάτι με τον Μποτία

Οι celebrities εύχονται στην Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη