GOSSIP

Chris Hemsworth: Εκτός υποκριτικής - Έχει προδιάθεση για Αλτσχάιμερ

Chris Hemsworth: Εκτός υποκριτικής - Έχει προδιάθεση για Αλτσχάιμερ
AP

Ο Chris Hemsworth, ο αγαπημένος σε όλους Thor αποκάλυψε ότι θα εγκαταλείψει για ένα χρονικό διάστημα την υποκριτική καθώς έχει γενετική προδιάθεση για Αλτσχάιμερ

Ο αγαπημένος «Thor» έκανε γνωστό σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair, πώς το DNA του έχει ένα διπλό γονίδιο APOE4, το οποίο μπορεί να κάνει 8 με 10 φορές πιο πιθανό να αντιμετωπίσει Αλτσχάιμερ στο μέλλον.

Όπως ο ίδιος είπε η περίπτωσή του είναι αρκετά σπάνια καθώς μόνο το 2-3% του πληθυσμού έχει το συγκεκριμένο γονίδιο.

chrishemsworth-1.jpg
O Chris Hemsworth και η σύζυγός του Elsa Pataky, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του HollywoodAP

Εκτός υποκριτικής για λίγο

Τα νέα της υγείας του ηθοποιού, τον έκανα να πάρει την απόφαση να μείνει για λίγο καιρό εκτός υποκριτικής, για να αφιερωθεί περισσότερο στην οικογένειά του.

«Το να κάνω ένα επεισόδιο σχετικά με τον θάνατο και ξαφνικά, να έρθω αντιμέτωπος με τη δική μου θνησιμότητα, με έκανε να πω "Θεέ μου, δεν είμαι έτοιμος ακόμα"», είχε πει χαρακτηριστικά για τη συμμετοχή του στη σειρά της Disney Plus, «Limitless».

«Θέλω να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, όμως μετά αρχίζεις να μιλάς για παιδιά και οικογένεια. Πραγματικά, μου προκάλεσε μια επιθυμία να πάρω λίγο χρόνο εκτός. Και από τότε που τελειώσαμε τα γυρίσματα, το μόνο που κάνω είναι να κλείνω εκκρεμότητες, με τα συμβόλαια που έχω κάνει», ανέφερε ο Chris Hemsworth.

«Όταν έχεις προδιάθεση για οτιδήποτε, όλα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του ύπνου, του άγχους, τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Πρέπει να είσαι συνεπής σε όλα αυτά και να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς», δήλωσε για την απόφασή του να κάνει ότι μπορεί προληπτικά προκειμένου να έχει περισσότερο όφελος στη ζωή του παρά τη προδιάθεση για τη βαριά νόσο.