GOSSIP

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Το φύλο του μωρού

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Το φύλο του μωρού
H Μαίρη Συνατσάκη.
Instagram / mairiboo

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη - «Είναι ψύχραιμη και συγκινημένη και ήδη έχει αρχίσει να θηλάζει το μωρό της», λέει ο γιατρός της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το πρωί της Δευτέρας η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καθώς η influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο τον πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το «Πρωινό» την Δευτέρα. Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε ο μαιευτήρας της Μαίρης Συνατσάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως η influencer γέννησε με καισαρική τομή στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Όλα πήγαν καλά στον τοκετό και τόσο η Μαίρη Συνατσάκη, όσο και ο Ίαν Στρατής είναι τρισευτυχισμένοι.

Όπως μετέφερε ο γιατρός της, μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας. Η Συνατσάκη είναι πολύ ψύχραιμη και συγκινημένη και ήδη έχει αρχίσει να θηλάζει το μωρό της. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι περισσότερο συγκινήθηκε ο πατέρας του παιδιού, Ίαν Στρατής.

Μαζί με το ζευγάρι βρίσκονται φυσικά στο μαιευτήριο και οι συγγενείς τους, που περιμένουν να δουν τόσο το μωρό, όσο και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Συνατσάκη: Ο στολισμός και η πόζα της εγκυμονούσας με στενό φόρεμα

Η Συνατσάκη έδειξε καρέ- καρέ τις ετοιμασίες για το μωρό

Η εγκυμονούσα Συνατσάκη και το απίθανο σχόλιο από τον Κοντιζά