GOSSIP

Ροντρίγκεζ: «Κάθαρμα η Τζορτζίνα» - «Καίει» τη σύντροφο του Ρονάλντο

Ροντρίγκεζ: «Κάθαρμα η Τζορτζίνα» - «Καίει» τη σύντροφο του Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ
Associated Press

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται οι αδερφές Ροντρίγκεζ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, καθώς - όπως λέει η Πατρίτσια, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο χαίρεται με τα οικονομικά της προβλήματα. 

Μπορεί η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να είναι στο Κατάρ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ, όμως η αδερφή της σε συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε με αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο της.

Όπως αναφέρει η marca.com, η Πατρίτσια Ροντρίγκεζ χαρακτήρισε την αδερφή της Τζορτζίνα ως κακό άνθρωπο επειδή, όπως είπε, χαίρεται με την οικονομική της κατάσταση, καθώς έχει οικονομικά προβλήματα.

Έτσι, μιλώντας στην εκπομπή «Socialite» ανέφερε πως «έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση».

«Είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι μπορεί να προβεί σε αποκαλύψεις εναντίον της αδερφής της, κάτι που άμα το κάνει θα την «καταστρέψει».

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αντιπαράθεση ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό που συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τζορτζίνα έκανε τατουάζ για χάρη του (pic)

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο «ζάλισε» τους πάντες με «καυτό» βίντεο στο Instagram