GOSSIP

Νίνο: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του

Νίνο: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του
Ο Νίνο
Eurokinissi

Ο Νίνο μίλησε σε μια εκ βαθέως συνέντευξη για την απόπειρα δολοφονίας του, τα παιδιά του και τη Eurovision

Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επικινδυνότητα του Διαδικτύου και την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Ακόμη, αναφέρθηκε στα παιδιά του, που είναι 10 και 8 ετών αλλά και στη Eurovision.

Νίνο: «Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη»

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό», είπε ο Νίκο για την επίθεση που είχε δεχθεί.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει», ανέφερε ο Νίνο για τα παιδιά του.

Μάλιστα ο Νίνο πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο να έχει ελεύθερη πρόσβαση ένα παιδί κι ειδικά πριν την εφηβεία. Μπορεί να του χαλάσει όλη τη ζωή. Είναι λάθος. Μπορείς να δεις το οτιδήποτε στο διαδίκτυο στην οθόνη σου. Από ένα χορευτικό μέχρι ένας αποκεφαλισμός. Μετά ένα ατύχημα και δεν φεύγουν αυτές οι εικόνες από το μυαλό Γίνονται screenshot».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να πάει στη Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι».