GOSSIP

Μαρία Κορινθίου: «Πολλοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Λιάγκα»

Μαρία Κορινθίου: «Πολλοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Λιάγκα»
Η Μαρία Κορινθίου.
Instagram / mariakorinthiou

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη συμμετοχή της στο Πρωινό του Ant1 αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση της εκπομπής.

Η Μαρία Κορινθίου, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογενειακή της ζωή αλλά και για τα τηλεοπτικά της βήματα δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έχει κριθεί για τις τοποθετήσεις του και τον τρόπο του. Πάνω σε αυτό θέλησε να τοποθετηθεί η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν αντιμετώπισα ένα άλλον Γιώργο Λιάγκα όταν πήγα στο “Πρωινό”. Είναι αυτό που βλέπουμε αλλά είναι και ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που συνδέεται πιο λαϊκά με τον κόσμο», είπε αρχικά.

«Όταν λοιπόν αυτό που φέρεις ως άνθρωπος, ο λόγος που φέρεις προς τα έξω για επικοινωνήσεις πέντε πράγματα είναι αυτός. Ο Γιώργος δεν έχει αυτό το τυπικό, να βγει στον αέρα και να δείξει κάτι άλλο. Πολλές φορές κάποιοι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτήν του την αμεσότητα. Ο Γιώργος είναι ξεκάθαρα αυτό και ξεκάθαρα θέλει να λέει τη γνώμη του όπως τη σκέφτεται εκείνη την ώρα. Δεν φιλτράρει και θα πει κάτι χωρίς να κάτσει να σκεφτεί τι θα πει μετά ο καθένας», είπε η ηθοποιός.

Σχετικές ειδήσεις

Κορινθίου: «Συγκινούμαι, δεν μπορώ... γιατί ο χώρος είναι περίεργος»

Καινούργιου: Τα «καρφιά» για τον Λιάγκα και την υπόθεση στα Σεπόλια

Λιάγκας για Σεπόλια: «Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι»