GOSSIP

Κουτσογιαννόπουλος σε Μενεγάκη: «Μου είπες ότι σου χρωστάω λεφτά»

Κουτσογιαννόπουλος σε Μενεγάκη: «Μου είπες ότι σου χρωστάω λεφτά»
Η Ελένη Μενεγάκη.
Glomex

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη ένα περιστατικό από το παρελθόν.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» θυμούνται τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα που έζησαν.

Οι συντελεστές μίλησαν για τις ιστορίες τους στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία Πρωτοχρονιά που κάναμε στο σπίτι της Ελένης παίζοντας χαρτιά όλη η ομάδα της εκπομπής. Θυμάμαι τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσπαθεί να φύγει από το τραπέζι αλλά δεν τον αφήναμε καθόλου γιατί του πήραμε όλα τα λεφτά εκείνη την Πρωτοχρονιά. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον στενό της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ανέφερε: «Ποια χρονιά λέει; Που σε πήρα την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και σου λέω “βρε σου έδωσα παραπάνω λεφτά; Έχεις χάσει;».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιέγραψε: «Με πήρες την ίδια μέρα. Καθώς έφευγα με το αυτοκίνητο, χτυπάει το τηλέφωνο. Είχα μπει στο μυαλό μου ότι πήρα πολλά λεφτά, αλλά έλεγα ότι αποκλείεται να έχει κάνει λάθος η Ελένη. Μου είπες ότι “όπως καταλαβαίνεις έγινε ένα μικρό λάθος, πήγαινε σπίτι σου, κοιμήσου, αλλά την επόμενη φορά που θα βρεθούμε χρωστάς” 34,24 ευρώ».

«Δεν ήταν τόσα λίγα, ήταν 250 ευρώ. Είναι πολλά χρόνια ρε παιδιά και ξεχνάμε», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας…

Σχετικές ειδήσεις

Μενεγάκη: Έκανε την απόλυτη εμφάνιση στα 53 της!

Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την προσωπική αποκάλυψη του Ουγγαρέζου

Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν μαχαιριά στην καρδιά τα γενέθλια του γιου μου»