GOSSIP

Σμαράγδα Καρύδη: Τα χρήματα για τη σειρά «Παρά πέντε»

Σμαράγδα Καρύδη: Τα χρήματα για τη σειρά «Παρά πέντε»
Η Σμαράγδα Καρύδη.
Glomex

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε με ενθουσιασμό για την μεγάλη επιτυχία «Παρά Πέντε» την απήχηση της σειράς και τη συνεργασία της με τους ανθρώπους της σειράς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στη θεατρική της πορεία αλλά και την ανασφάλεια που ένιωθε κατά τα πρώτα της βήματα, αλλά και στο «Παρά Πέντε».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, εξήγησε πως αν και έκανε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε», όταν ήταν νεότερη, της έδιναν μόνο δραματικούς ρόλους, καθώς δεν απέπνεε, όπως λέει το κωμικό στοιχείο.

«Το "Παρά πέντε" ήταν επιτυχία. Όταν έπαιξα εκεί, ήμουν έτοιμη να παίξω σε μία κωμωδία και να αφήσω τον εαυτό μου να χαρεί με αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι πρέπει να χαλαρώσω και το δούλεψα. Πήγαινα σε εκπομπές και έλεγα: εγώ θέλω να κάνω κωμωδία», είπε.

Όπως είπε, οι πρώτοι άνθρωποι που την εμπιστεύτηκαν ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Χρήστος Ευθυμίου.

«Είχε τρομερή εμβέλεια. Όλοι οι ρόλοι ήταν αβανταδόρικοι, γιατί ήταν πολύ καλογραμμένοι. Αυτό είναι που μετράει στην κωμωδία, να έχεις ένα καλό σενάριο. Το παίρναμε στα χέρια μας, το διαβάζαμε, γελούσαμε και λέγαμε: τι ωραία που θα κάνουμε αυτές τις σκηνές! Δεν είχα δεύτερες σκέψεις, ακύρωσα μάλιστα, μια άλλη δουλειά. Είπα "δεν γίνεται να μην το κάνω αυτό"», σημείωσε.

Όπως είπε, αν και η δεύτερη πρόταση που είχε για δουλειά θα είχε καλύτερη αμοιβή, εκείνη ήθελε να είναι στην ομάδα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Έκλεισα με λιγότερα λεφτά από την άλλη δουλειά. Κι είπα στον άνθρωπο που μου έκλεινε τότε συμφωνίες για τα λεφτά "θα μου το κλείσεις αυτό και με λιγότερα χρήματα, δεν με πειράζει". Δεν έχω παράπονο, καλά ήταν. Χάρηκα τρομερά, είχαμε επιτυχία, κάναμε και διαφημιστικά, αλλά δεν το μεγαλοποίησα στο μυαλό μου», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως αν και περίμενε να έχει επιτυχία, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που συνάντησε τελικά. «Δεν ήξερα ότι θα κάνει τόση επιτυχία στα νούμερα. Τα νούμερα κάπου δεν εξαρτώνται από εσένα. Εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Έχεις το καλό σενάριο, τους ωραίους ηθοποιούς, τη σκηνοθεσία και τα νούμερα είναι... Ήξερα ότι θα βρει ένα κοινό που θα του αρέσει πολύ», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Σμαράγδα Καρύδη: Ξεσπά για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια

H Σμαράγδα Καρύδη έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί (video)

Η Σμαράγδα Καρύδη ξέσπασε για την 12χρονη στον Κολωνό