GOSSIP

Ρονάλντο: Υπερπολυτελές χριστουγεννιάτικο δώρο από την Τζορτζίνα

Ρονάλντο: Υπερπολυτελές χριστουγεννιάτικο δώρο από την Τζορτζίνα
Η έκπληξη εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων από την Τζορτζίνα στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Instagram

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έκανε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κοστίζει η έκπληξη της συζύγου του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνά ήρεμες στιγμές με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μετά την τεταμένη περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική Πορτογαλίας, η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με αφορμή τα Χριστούγεννα έλαβε δώρο εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων από τη σύζυγό του.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, χριστουγεννιάτικο δώρο πολυτελείας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σε ευχαριστώ, αγάπη μου!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και εκκρεμεί η απόφαση που θα πάρει για την πρόταση που έχει από την Αλ-Νασρ. Ωστόσο, αυτή την περίοδο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχει βάλει για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά του καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του με τη σύζυγό του, η οποία τον άφησε έκπληκτο με το δώρο των εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων που του πήρε.

Το μοντέλο χάρισε στον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας ένα αυτοκίνητο Rolls-Royce Dawn White, η τιμή του οποίου κυμαίνεται από 356.500 έως περισσότερα από 550.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους ενθουσιάστηκε από την έκπληξη και ευχαρίστησε τη σύζυγό του στα social media.

«Σε ευχαριστώ αγάπη μου!», ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία στο τιμόνι του αυτοκινήτου με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, στην οποία όμως εμφανίζεται και ο Άγιος Βασίλης. Το μοντέλο δημοσίευσε και ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο απαθανάτισε τη στιγμή της έκπληξης γράφοντας «Μια μαγική βραδιά Χριστουγέννων!»

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ερντογάν αποκάλυψε που θα παίζει ο «CR7»

Τα ποστ με τα περισσότερα likes στο Instagram - Ο Μέσι και... οι άλλοι