GOSSIP

Τριαντάφυλλος: Η «μπηχτή» για το Survivor All Star μέσω... Αυστραλίας

Τριαντάφυλλος: Η «μπηχτή» για το Survivor All Star μέσω... Αυστραλίας

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να απαντήσει στους επικριτές του στέλνοντάς τους μήνυμα από την Αυστραλία.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του Survivor All Star, όμως απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας με τις δηλώσεις σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής μετέβη στην Αυστραλία όπου και θα πραγματοποιήσει την περιοδεία του αλλά ακόμα και... από την άλλη άκρη του κόσμου δεν σταματά να αναφέρεται, έστω κι έμεσα, σε όσα ακούγονται για το όνομα του από παίκτες του Survivor.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον οποίο έχει «ανάψει» μια κόντρα όπως φαίνεται τον τελευταίο καιρό. Αλλά κι ένα σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού, ο οποίος ανέφερε πως ο Τάκης Καραγκούνιας πετάγεται συνέχεια κι επεμβαίνει στις συζητήσεις σαν να είναι ο Τριαντάφυλλος νούμερο 2, προκάλεσε την οργή του «Ντάφυ».

Έτσι ο Τριαντάφυλλος έστειλε ένα μήνυμα κατά πάντων εκείνων που καταφέρονται εναντίον του μέσω... Αυστραλίας. Ο ίδιος ανέβασε στόρυ στο Instagram με τη φράση «Ανώτερο από το να είσαι δίκαιος, είναι το να υπομένεις να σε αδικούν», ενώ πρόσθεσε «Αυτό από Αυστραλία με αγάπη».