GOSSIP

Ρονάλντο: Οι γυναίκες που έβαλαν... γκολ στην καρδιά του Βραζιλιάνου θρύλου

Ρονάλντο: Οι γυναίκες που έβαλαν... γκολ στην καρδιά του Βραζιλιάνου θρύλου
Ο Ρονάλντο και η πρώην σύντροφός του Σουζάνα Βέρνερ
Getty Images

Ρονάλντο: Ποιες ήταν οι γυναίκες που είχαν «κλέψει» στο παρελθόν την καρδιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά

Ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα, ή αλλιώς το «Φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έγινε γνωστό πως στα 46 του θα ντυθεί για τρίτη φορά γαμπρός.

Ο πρώην επιθετικός της Σελεσάο, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Καραϊβική και η Σελίνα Λοκς είπε το πολυπόθητο «ναι».

«Yes I do», έγραψε στα αγγλικά η ξανθιά καλλονή σε δημοσίευσή της στα social media με δυο φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού. «Σ' αγαπώ για πάντα» πρόσθεσε δείχνοντας και το δαχτυλίδι που της δώρισε ο Ρονάλντο.

Η σχέση τους βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2015, αλλά φυσικά η 32χρονη Σελίνα δεν είναι η πρώτη γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Βραζιλιάνου θρύλου. Στο παρελθόν το «Φαινόμενο» είχε κάνεις άλλους δυο γάμους, έναν αρραβώνα αλλά και μια σοβαρή σχέση. Είναι παράλληλα πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τα «ειδύλλια» και οι γάμοι του Ρονάλντο

Ήταν 1997, όταν ο Ρονάλντο γνώρισε τη Βραζιλιάν μοντέλο και ηθοποιό Σουζάνα Βέρνερ στα γυρίσματα της βραζιλιάνικης τηλενουβέλας Malhação, όταν έπαιξαν μαζί σε τρία επεισόδια. Αν και ποτέ δεν παντρεύτηκαν, διατήρησαν μια «δυνάτη» σχέση και έζησαν μαζί στο Μιλάνο μέχρι τις αρχές του 1999.

Αργότερα, το Δεκέμβριο του 1999, ο Ρονάλντο παντρεύτηκε τη Βραζιλιάνα ποδοσφαιριστή Μιλένε Ντομίνγκες, η οποία την εποχή εκείνη ήτανς έγκυος στον πρώτο γιο του Ρονάλντο, Ρόναλντ, ο οποίος γεννήθηκε στο Μιλάνο, στις 6 Απριλίου 2000.Ο γάμος έληξε ωστόσο μετά από τέσσερα χρόνια.

Ronaldo-2.jpg
Ο Ρονάλντο και η Μιλένε ΝτομίνγκεςGetty

Το 2005, ο Ρονάλντο αρραβωνιάστηκε τη Βραζιλιάνα μοντέλο και παρουσιάστρια του MTV Ντανιέλα Τσικαρέλι, η οποία έμεινε έγκυος αλλά υπέστη αποβολή. Η σχέση τους κράτησε μόνο τρεις μήνες μετά τον πολυτελή αρραβώνα τους σε κάστρο στη Γαλλία. Η τελετή φέρεται να κόστισε 896.000 €.

Αργότερα το 2008 ο Ρονάλντο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Μαρία Μπεατρίζ Άντονι η οποία έφερε στον κόσμο την πρώτη τους κόρη, τη Μαρία Σοφία τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Ronaldo-maria-beatriz.jpg
O Ρονάλντο και η Μαρία Μπεατρίζ ΆντονιGetty

Στις 6 Απριλίου 2010, η Μαρία γέννησε τη δεύτερη κόρη τους. Το κορίτσι, που γεννήθηκε στο Σάο Πάολο, ονομάστηκε Μαρία Άλις που γεννήθηκε ακριβώς 10 χρόνια μετά τον μεγαλύτερο αδερφό της Ρόναλντ.

Επίσης, τον Δεκέμβριο, ο Ρονάλντο έκανε τεστ πατρότητας και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν πατέρας ενός αγοριού με το όνομα Αλεξάντερ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2005. Το αγόρι γεννήθηκε μετά από μια σύντομη σχέση μεταξύ του Ρονάλντο και της Μικέλε Ουμέζου, μιας Βραζιλιάνας σερβιτόρας που ο Ρονάλντο συνάντησε για πρώτη φορά στο Τόκιο το 2002.

Μετά από αυτή την επιβεβαίωση , ο Ρονάλντο δήλωσε στις 6 Δεκεμβρίου 2010 ότι είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή, νιώθοντας «ήταν αρκετά» τα τέσσερα παιδιά, όπως είχε δηλώσει.