GOSSIP

Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι είπε για το Survivor all Star

Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι είπε για το Survivor all Star
Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, μιλώντας στις κάμερες, ανέφερε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως είναι στο πλευρό της για όσα έγιναν στο Survivor all Star. 

Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, μιλώντας στις κάμερες, ανέφερε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως είναι στο πλευρό της για όσα έγιναν στο Survivor all Star

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά την περασμένη βδομάδα. Κι αυτό γιατί ο Νίκος Μπάρτζης την είδε να κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου, κάτι που έφερε την αποβολή της από το Survivor all Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση για όσα έγιναν στο Survivor all Star.

Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, μιλώντας στις κάμερες, ανέφερε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως είναι στο πλευρό της.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης ευχήθηκε δημόσια μέσα από τα social media στην αγαπημένη του για την ονομαστική της εορτή. Ο Χρήστος Δάντης κοινοποίησε μια φωτογραφία της Ασημίνας, που τραβήχτηκε στο Λονδίνο και έγραψε: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου»

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη: