GOSSIP

Ελένη Φουρέιρα: Λεπτομέρειες από τη γέννηση του γιου της - Σε ποιον μοιάζει το μωρό

Ελένη Φουρέιρα: Λεπτομέρειες από τη γέννηση του γιου της - Σε ποιον μοιάζει το μωρό
INSTAGRAM

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Ελένη Φουρέιρα, μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη! Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωράκι - «Το μωρό έχει το κεφαλάκι της Ελένης & το μουτράκι του Αλμπέρτο»

Στιγμές πρωτόγνωρης ευτυχίας ζουν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, που υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης τον καρπό του έρωτά τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος μίλησε στο Happy Day για τις λεπτομέρειες της γέννησης και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωράκι.

«6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο.», ανέφερε αρχικά ο γυναικολόγος.

«Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ.», πρόσθεσε ο κ. Μπαρμπαγιάννης για τις λεπτομέρειες.

«Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.