GOSSIP

Λούρδη: Η κόρη της Μαντόνα ντύθηκε... διάβολος και ανέβηκε στην πασαρέλα

Λούρδη: Η κόρη της Μαντόνα ντύθηκε... διάβολος και ανέβηκε στην πασαρέλα

Προκαλεί όπως η μητέρα της Μαντόνα

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, περπάτησε στην πασαρέλα του σχεδιαστή Luis De Javier για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, ντυμένη… διάβολος.

Η Λούρδη, που το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει την μουσική της καριέρα με το ψευδώνυμο «Lolahol», φόρεσε ένα μίνι κόκκινο φόρεμα, διακοσμημένο με κέρατα στο μπούστο και καπέλο του μπέιζμπολ — με τι άλλο; — περισσότερα κέρατα.

Το μικροσκοπικό φόρεμα αποκάλυπτε τα πολλά τατουάζ της Λούρδης, όπως το ζευγάρι πεταλούδων στο ντεκολτέ της, τα ονόματα του αδερφού της Ντέιβιντ και της αδερφής Mercy στο αριστερό της χέρι και πολλά άλλα.

Η 26χρονη κόρη της Μαντόνα μοιράστηκε το ντεμπούτο single «Lock & Key», χαράσσοντας το δικό της μονοπάτι στη μουσική βιομηχανία τον περασμένο Αύγουστο.

Το «Lock & Key», στο οποίο συμπαραγωγός ήταν η Eartheater, κυκλοφορεί μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας Chemical X και συνοδεύεται επίσης από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία Eartheater και χορογραφία της Λούρδης, με πλάνα από το σπίτι της, τη Νέα Υόρκη και τις συνοικίες της.

Η Λούρδη είναι κόρη της Μαντόνα με τον κουβανικής καταγωγής χορευτή και γυμναστή Κάρλος Λεόν. Τον Οκτώβριο, μιλώντας στο περιοδικό Interview με την ηθοποιό Ντέμπι Μαζάρ, είπε ότι σε αντίθεση με την μητέρα της, δεν έχει «συγκεκριμένο» επαγγελματικό στόχο, λέγοντας πως της αρέσει το μόντελινγκ και ο χορός, αλλά δεν γοητεύεται τόσο από την υποκριτική ή τη μουσική.