GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήρε «φωτιά» το Twitter με το ζεϊμπέκικο και το φιλί στη Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήρε «φωτιά» το Twitter με το ζεϊμπέκικο και το φιλί στη Βανδή
O Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδη.
Instagram

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε No1 trent στο twitter για αρκετές ώρες. Πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του ηθοποιού και της Δέσποινας Βανδή και πολλοί δυσανασχέτησαν.

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτα τους τον τελευταίο καιρό και δεν διστάζουν να το δείξουν με την πρώτη ευκαιρία. Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, από τη πρώτη στιγμή που συνάντησαν ο ένας τον άλλο υπήρξε ανάμεσά τους μια ανεξήγητη οικειότητα και ένας ηλεκτρισμός που εξελίχθηκε σε έρωτα.

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα» είχε παραδεχτεί με απόλυτη ειλικρίνεια στην ίδια συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» είχε δηλώσει, «Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει».

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι και ο ηθοποιός είναι χωρίς αμφιβολία ο μεγαλύτερος θαυμαστής της τραγουδίστριας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ του Σαββάτου έδωσε το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η σύντροφός του. Η τραγουδίστρια του αφιέρωσε μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Μάλιστα ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Η τραγουδίστρια του αφιέρωσε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Χαμός στο twitter:

Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο που έγινε viral. Πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ τους και πολλοί δυσανασχέτησαν.

Σχετικές ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και τα καυτά φιλιά στην πίστα

Βανδή-Μπισμπίκης: Η αφιέρωση & η αγκαλιά στη σκηνή

Δέσποινα Βανδή: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βασίλη Μπισμπίκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου