Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: «Η ψυχολογία της μητέρας μου είναι πολύ καλή», λέει ο Παύλος

Newsbomb

O Παύλος.
(Πηγή: Intime News)

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μίλησε το πρωί της Δευτέρας για την παραμονή του στην Ελλάδα αλλά και για την ψυχολογία της μητέρας του Άννας Μαρίας.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής στο Τατόι, το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ο γιος του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος μίλησε στην κάμερα «Πρωινό».

«Θα βρίσκομαι πολύ συχνά στην Ελλάδα, κάποια στιγμή θα κάνω και δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς, αλλά θα γίνει σύντομα. Δεν έχω κάνει κάποια οργάνωση γι’ αυτό ακόμα, αλλά έχει αρκετό κόσμο στην Αγγλία και στην Ευρώπη γενικότερα, οι οποίοι τον αγαπούσαν οπότε ίσως κάνουμε κάτι», είπε αρχικά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

«Το χθεσινό μνημόσυνο ήταν για τους ανθρώπους εδώ από την Ελλάδα και την οικογένειά μου μαζί και αποφασίσαμε να το κάνουμε κάπως ιδιωτικό αλλά στο μέλλον μπορεί να κάνουμε και στην Αγγλία κάτι. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του που ζουν εδώ ακόμα και φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά. Εμένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Η ψυχολογία της μητέρας μου πλέον είναι πολύ καλή και τώρα θα ταξιδεύουμε αρκετά συχνά», πρόσθεσε ο Παύλος, αναχωρώντας από το ξενοδοχείο.

Σχετικές ειδήσεις

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τι γράφει ο τάφος του στο Τατόι – Ποιο απόσπασμα Ευαγγελίου επιλέχθηκε

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τρισάγιο και αποκαλυπτήρια του τάφου στο Τατόι

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γονάτισαν τα παιδιά και εγγόνια του στη Μητρόπολη

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved