GOSSIP

Super Κική: «Ηθική αυτουργός της επίθεσης στον εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του 37χρονου

Super Κική: «Ηθική αυτουργός της επίθεσης στον εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του 37χρονου
Η Super Κική.
Glomex

Μέσα σε κλούβα της αστυνομίας και με χειροπέδες στα χέρια, η influencer Super Κική μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Super Κική μαζί με τις δύο φίλες της για να απολογηθούν όπως ήταν προγραμματισμένο. Οι κατηγορίες που τις βαραίνουν ήταν ληστεία κατά συναυτουργία, ηθική αυτουργία σε πρόκληση επικίνδυνης, σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή απειλή. Σήμερα θα κριθεί το αν η γνωστή influencer θα προφυλακιστεί ή όχι.

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Νίκος Αλέτρας, ανέφερε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές κάμερες: «Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, θα γίνουν οι απολογίες και πιστεύω ότι όταν τελειώσουμε, θα κάνει και η ίδια δηλώσεις. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει περιθώριο προφυλάκισης για κανέναν εμπλεκόμενο σε αυτή την υπόθεση, υποκειμενική δική μου κρίση είναι αυτό. Είπε ότι δεν γνώριζε τον περαστικό που ενεπλάκη στο περιστατικό».

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του 37χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε από πλευράς του: «Η δικαιοσύνη θα απαντήσει σε αυτές τις κυρίες. Η κυρία, η οποία προκαλεί τα επεισόδια και δήθεν νομίζει ότι είναι διάσημη, θέλει ειδική μεταχείριση από τις Αρχές. Η Σούπερ Κική είναι ηθική αυτουργός της σωματική βλάβης που έχει υποστεί ο εντολέας μου».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα (20/2), με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της Άντρεα. Η influencer έχει περάσει τις προηγούμενες ημέρες στο κρατητήριο και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις

Super Κική: Aυτός είναι ο λόγος που της πέρασαν πισθάγκωνα χειροπέδες

Super Κική: «Δεν έβρισε ποτέ τους αστυνομικούς - Έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους»

Super Κική: Της ασκήθηκε δίωξη για ληστεία