GOSSIP

Κλέλια Ρένεση: Η απάντησή της σε όσους την κατέκριναν για την πορεία στο Σύνταγμα με την κόρη της

Κλέλια Ρένεση
Η απάντηση που έδωσε η Κλέλια Ρένεση σε όσους την κατέκριναν
Instagram

Η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε βίντεο στα social media από την πορεία στο Σύνταγμα για τα Τέμπη και δέχθηκε έντονη κριτική επειδή πήρε το παιδί της μαζί, καθώς πολλοί υποστήριξαν ότι εξέθεσε την κόρη της σε κίνδυνο

Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε πριν από μερικές μέρες σε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τα Τέμπη, έχοντας στην αγκαλιά της την 4χρονη κόρη της.

Η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε βίντεο στα social media από την πορεία για τα Τέμπη και δέχθηκε έντονη κριτική επειδή πήρε το παιδί της μαζί, καθώς πολλοί υποστήριξαν ότι εξέθεσε την κόρη της σε κίνδυνο.

Η Κλέλια Ρένεση απάντησε στα αρνητικά σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου, γράφοντας, μεταξύ άλλων, στο Instagram: «Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλειά του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες και κατεβείτε σε καμία διαμαρτυρία για το κοινό κάλο και αφήστε την υπερευαισθησία και την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, και μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία.

Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντας του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά και οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την τομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…».