GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Μαριλού Κοζάρη

Πάνος Μουζουράκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Μαριλού Κοζάρη
Ο Πάνος Μουζουράκης.
Glomex

Πού και πότε παντρεύονται ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα Μαριλού Κοζάρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγες ημέρες θα γίνει μπαμπάς καθώς η αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly, θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο που θα γίνει στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στην Κηφισίας. Το ζευγάρι μερικές μέρες πριν βρέθηκε στο ΚΕΠ Κηφισίας και ζήτησε τις ληξιαρχικές του πράξεις γέννησης, μάλιστα οι υπάλληλοι εκεί ενημέρωσαν τον Πάνο Μουζουράκη ότι η δική του θα αργήσει να εκδοθεί γιατί ο ίδιος έχει γεννηθεί στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

«Ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γέννησης και οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, καθώς τα χαρτιά του βρίσκονται στην Ελβετία και θα αργήσουν να έρθουν», είπε πηγή στο youweekly και συνεχίζει: «Ο καλλιτέχνης μαζί με τη φαρμακοποιό σύντροφό του Μαρία-Σταυρούλα έδειχνε πολύ ερωτευμένος και ενημέρωσε ότι θέλει τα χαρτιά για να παντρευτεί».

Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την Μαριλού Κοζάρη μετά την είδηση ότι θα γίνουν γονείς

H κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον δημοφιλή τραγουδιστή με την σύντροφό του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου φαίνεται πως ταξίδευαν για Λονδίνο ή σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης

Οι δυο τους φαίνονταν αρκετά ευδιάθετοι, ενώ προσπάθησαν να αποφύγουν τις κάμερες. Ο Πάνος Μουζουράκης προτιμά να κρατά την προσωπική ζωή του και τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και ειδικά αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 η Μαριλού Κοζάρη φορούσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της.

Σχετικές ειδήσεις

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την Μαριλού Κοζάρη μετά την είδηση ότι θα γίνουν γονείς

Πάνος Μουζουράκης: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

The Voice: Χαμός στον αέρα με Ρουβά-Μουζουράκη - «Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά