GOSSIP

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη και θυμωμένη με τη διαφήμιση του Jumbo

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη και θυμωμένη με τη διαφήμιση του Jumbo
Glomex

Η διασκευή του τραγουδιού που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου και έκανε διασκευή ο Τάσος Μπουγάς για τις ανάγκες του jumbo έχει προκαλέσει εντάσεις στον κόσμο των vegan.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η πασχαλινή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo. Ο τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς εμφανίζεται στο σποτ να τραγουδάει το κομμάτι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου και να αναφέρεται για κάποιους με στερεοτυπικό τρόπο που εμφανίζονται οι vegans.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», είναι οι παραλλαγμένοι οι στίχοι του τραγουδιού, που έγραψε πριν από πολλά χρόνια ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης του Mega το πρωί της Τετάρτης ανέφερε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στεναχωρημένη. «Είναι στεναχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το οτιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός στην τηλεόραση του Mega.

Την πρώτη αντίδραση που είχε η Νατάσα Θεοδωρίδου εξασφάλισε η κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε ιδιαίτερα στενοχωρημένη, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, τόσο για τον Τάσο Μπουγά που πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε αντιδράσεις, όσο και με τον Γιώργο Θεοφάνους που έδωσε τα δικαιώματα του κομματιού.

«Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σχετικές ειδήσεις

Jumbo: Αντιδράσεις για τη διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά - Η ατάκα του για τη Νατάσα Θεοδωρίδου