MEDIA

Ιάσων Τριανταφυλλίδης για Βανδή – Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας»

Ιάσων Τριανταφυλλίδης για Βανδή – Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας»

Αιχμές για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη άφησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε δηλώσεις του στο MEGA.

«Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες» ανέφερε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σχολιάζοντας τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μιλώντας στο MEGA, σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

Ερωτώμενος σχετικά με την ελληνική τηλεόραση, επισήμανε πως: «H ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Κάποια ριάλιτι προσπαθούν να ξεχωρίσουν γιατί στη συνέχεια γίνεσαι επαγγελματίας μάγειρας ή μοντέλο. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδίες ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται».

Σχετικές ειδήσεις

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το «φιλί» με την Βανδή που συζητήθηκε - «Με κάνει να νιώθω άβολα»

Βασίλης Καρράς: Ετοιμάζει περιοδεία στο εξωτερικό με τη Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Φιλιέται στο στόμα με τον Χρήστο Μάστορα; - Το βίντεο που έγινε viral