GOSSIP

Χριστιάνα Μπέτα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με τη μαμά μου δεν υπάρχει καμία σύγκριση»

Χριστιάνα Μπέτα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με τη μαμά μου δεν υπάρχει καμία σύγκριση»
Instagram

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, μίλησε για την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής και αναφέρθηκε επίσης, στη μητέρα της.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και δήλωσε αρχικά, για την τραγουδίστρια: «Για εμένα, η μαμά μου έχει κάνει μια καριέρα, είναι η καλύτερη για μένα, σε αυτό που κάνει κι είμαι περήφανη. Γιατί να με βαραίνει; Με χαροποιεί».

«Είναι έμπνευση να βλέπω τους γονείς μου να έχουν πάθος γι΄αυτό που κάνουν και να είναι ευτυχισμένοι. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ωραίο πράγμα», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφορικά με το αν θεωρεί ότι υπάρχει σύγκριση με τη μητέρα της, εξήγησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ για το αν καμιά φορά σχολιάζεται η δουλειά της, εξαιτίας της φήμης της Νατάσας Θεοδωρίδου, είπε πως δεν την ενδιαφέρει, καθώς γνωρίζει πόσο έχει δουλέψει.

«Εγώ ξέρω αν πάλεψα, δεν το ξέρει κάποιος που θα κάνει ένα σχόλιο. Φυσικά, θα υπάρχουν πάντα σχόλια για τους ανθρώπους. Εγώ ξέρω πόσο δουλεύω, πώς δουλεύω και πόσο αγαπώ αυτό που κάνω. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το πιο σημαντικό», σημείωσε.

«Με τη μαμά Νατάσα δεν υπάρχει καμία σύγκριση αρχικά, δεν τραγουδώ. Γενικότερα, δεν τραγουδάω, αλλά η μουσική μου αρέσει πολύ», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις

Θεοδωρίδου: Το ιδιαίτερο μάρμαρο που έχει στο μπάνιο του σπιτιού της

Μενεγάκη: Μπορεί να μην έχουμε μιλήσει έξι μήνες με την Θεοδωρίδου αλλά είναι σαν να τα είπαμε χθες

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι προτάσεις που έχει δεχθεί, η τραπ μουσική και οι άντρες που την πλησιάζουν