GOSSIP

Νίκη Κάρτσωνα: Ευχήθηκε στον εαυτό της για τα γενέθλια της - Έρχομαι στα ίσια μου και στα ωραία μου

Νίκη Κάρτσωνα: Ευχήθηκε στον εαυτό της για τα γενέθλια της -  Έρχομαι στα ίσια μου και στα ωραία μου
H Νίκη Κάρτσωνα
Instagram

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει τα γενέθλιά της κι έσπευσε στο Instagram για να περάσει το δικό της μήνυμα

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει τα γενέθλιά της το Μεγάλο Σάββατο. Η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram πέρασε το δικό της μήνυμα για την εορταστική ημέρα: «Χρόνια μου πολλά… και χαίρομαι που ωριμάζω γιατί έρχομαι στα ίσια μου και στα ωραία μου. Γιατί με ξαναβρίσκω εκεί που με είχα χάσει… Χρόνια καλά γιατί η υγεία έχει τη μέγιστη σημασία. Υγεία σωματική, πνευματική και ψυχική… Γιατί αν αρρωστήσει η ψυχή, αρρωσταίνουν και όλα τα άλλα… Και θα ευχηθώ αυτό: Να με αγαπάω πιο πολύ, να με φροντίζω πιο πολύ, να με θαυμάζω πιο πολύ, να με προσέχω και να με ακούω πολύ… Να ονειρεύομαι πολύ, να απολαμβάνω πιο πολύ… Να απελευθερωθώ και να ελευθερώσω ότι με με έχει μπλοκάρει και να ζήσω τη ζωή που μου έδωσε Εκείνος σε αυτό το υπέροχο σώμα με την ακόμα πιο υπέροχη καρδιά, με χαρά και φως…Και εσείς, εύχομαι να με αγαπάτε πιο πολύ γιατί γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και γιατί το αξίζω…#καλημέρα».


Σε παλαιότερη συνέντευξή της, το πρώην μοντέλο είχε μιλήσει για τον χώρο της μόδας, αλλά και για τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή. Συγκεκριμένα, είχε πει για το μόντελινγκ: «Ήταν μια πολύ όμορφη διαδρομή για μένα, ήμουν πάρα πολύ τυχερή και αγαπημένο πλάσμα του Θεού. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε είναι η εξωτερική μου εικόνα. Είναι μεγάλο δώρο να μπορείς να βγάζεις χρήματα επειδή είσαι όμορφη. Την εποχή που εργαζόμουν ως μοντέλο έρεε το χρήμα και όταν ρέει το χρήμα, δουλεύουν όλοι. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα γιατί ήταν μαθήματα για μένα».

Για τον Νίκο Χατζή, η Νίκη Κάρτσωνα είχε δηλώσει: «Ο Νίκος Χατζής είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είμαστε μαζί από το 1995. Είχαμε χωρίσει κάποια χρόνια αλλά το έχω ξαναπεί πως και σε άλλη ζωή πάλι με τον Νίκο θα ήμουν. Ήρθα εδώ για να βιώσω αυτή τη σχέση με τον Νίκο και να ολοκληρωθεί η σχέση μας. Είναι ο άνθρωπος μου, νιώθω ευλογημένη που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του».

Διαβάστε επίσης

Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Τι να φορέσεις την Κυριακή του Πάσχα - Εμπνεύσου από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Ιωάννα Τούνη: Από το Κάιρο κατευθείαν στην Πάρο - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις διακοπές της