GOSSIP

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω - Είχαμε δώσει όρκο»

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω - Είχαμε δώσει όρκο»

Ο Τριαντάφυλλος εξηγεί για ποιο λόγο δεν στηρίζει πλέον τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star.

«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη, ξέσπασε μέσω stories του στο Instagram και μίλησε για τους λόγους που τον ανάγκασαν να στραφεί εναντίον του.

Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star, τον οποίον κατηγορεί ο Τριαντάφυλλος ότι δεν τήρησε έναν όρκο που έδωσε πως δεν θα έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι.

Αναλυτικά ο Τριαντάφυλλος είπε:

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά. Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το All Star Survivor, είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δε θα είναι ποτέ με amigos, δε θα είναι ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δε θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο…

Από εκεί και πέρα, βλέπω κάποια πράγματα. Έκανα υπομονή, έκανα υπομονή αλλά ρε παιδιά, εντάξει. Εσείς κρίνετε, εσείς τα βλέπετε όλα γι΄αυτό ήθελα να σας το πω και να σας ανοίξω την καρδιά μου.

Και συνέχισε μιλώντας για τον Τζέιμς Καφετζή: «Για τον Τζέιμς που λέτε ότι κάνω παρέα, είχα ξεκαθαρίσει στον Σάκη ότι θα βγω, πάντα του έλεγα τι θα κάνω και πάντα έλεγα στον Τζέιμς πόσο καλό παιδί είναι ο Σάκης και πως θα έδινα το χέρι μου και το πόδι μου γι’ αυτόν.

Ο Τζέιμς το σεβάστηκε, δε μου είπε ποτέ κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Το ίδιο και ο Νίκος Μπάρτζης. Όταν πήγα και τραγούδησα στο μαγαζί του δε μου είπε ποτέ τίποτα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αντίθετα μου είχε πει μπράβο που κρατάω τη φιλία μου. Αυτό το εκτίμησα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, κάποια πράγματα που βλέπω με έχουν στεναχωρήσει.

Και να ξεκαθαρίσω ότι, εννοείται πως δεν στηρίζω Σάκη. Δεν στηρίζω. Δε γίνεται αυτό να το κάνω. Τόσα τραβήξαμε το 2021, δώσαμε έναν όρκο. Δε γίνεται. Έκανα τόση υπομονή. Έλεγα ότι θα αλλάξει αλλά δε γίνεται. Μου το ζητάτε όλοι, λέτε για την τριάδα αλλά ποια τριάδα ρε παιδιά; Θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό εκεί πέρα; Δε γίνεται»

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι στην Αγγλία

Survivor All Star Spoiler: Ανατροπή με τους αγώνες ασυλίας - Αλλάζουν εκτάκτως τα σχέδια του Ατζούν

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο super star του φετινού Survivor All Star