GOSSIP

Ανδρομάχη για τον αποκλεισμό της στον περσινό τελικό της Eurovision: «Δεν με στενοχώρησε»

Ανδρομάχη για τον αποκλεισμό της στον περσινό τελικό της Eurovision: «Δεν με στενοχώρησε»

Η Ανδρομάχη αναφέρθηκε στην περσινή της παρουσία στην Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η Ανδρομάχη παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision, όταν κι εκπροσώπησε την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, εξέφρασε τα συναισθήματά της για την εμπειρία που έζησε.

«Αυτό που έζησα εγώ ήταν μοναδικό κι είχε τα πάντα από συναισθήματα. Ήμασταν πολύ ωραία ομάδα, το ζήσαμε πολύ ρομαντικά και περάσαμε πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά ωστόσο, με το αποτέλεσμα, η Ανδρομάχη ανέφερε: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα. Ήταν η πίεση που σου βγαίνει μετά από τόσο καιρο που ετοιμάζεσαι. Είναι ξεσπάσματα και θέλεις να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι κι αν γινόταν, θα έκλαιγα για να μου φύγει. Όταν έχω νεύρα, κλαίω και φεύγει. Δεν ξεσπώ αλλιώς και θα κλάψω μόνη μου στην ησυχία μου».

Τέλος, εξήγησε πως δεν την ενδιέφερε το ότι δεν πέρασε στον τελικό, αλλά ότι δεν απέδωσε όπως ήθελε. «Μετά τον ημιτελικό, είχα στενοχωρηθεί και με πείραξε που δεν απέδωσα όπως θα ήθελα. Δεν με πείραξε που δεν πέρασα. Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα να είμαι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ καλό, γιατί με ξεκλείδωσε και σε άλλους τομείς στην ψυχοθεραπεία μου. Η αϋπνία μπορεί να σε κάνει να μην αποδώσεις», είπε κλείνοντας.

Σχετικές ειδήσεις

Ανδρομάχη για «Παράλληλη Αγάπη»: «Εγώ θα ανεβάσω το cover μου στο YouTube»

Ανδρομάχη: Τέλος στην κόντρα με τον Κώστα Μηλιωτάκη για το «Παράλληλη Αγάπη»

Παράλληλη αγάπη - Άντζυ Σαμίου: «Η Ανδρομάχη έγινε πιο γνωστή αλλά ας ερμηνεύσει κάτι δικό της»