GOSSIP

Εύη Βατίδου: Ποζάρει με μαγιό δίπλα στον σύντροφό της - Το σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας

Εύη Βατίδου: Ποζάρει με μαγιό δίπλα στον σύντροφό της - Το σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας

Νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της ανέβασε η Εύη Βατίδου

Νέα φωτογραφία με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου ανέβασε η Εύη Βατίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο στόρι που ανέβασε το μοντέλο φοράει ένα κολακευτικό ολόσωμο μαύρο μαγιό και κρατάει αγκαλιά τον καλλονό σύντροφό της, ο οποίος φοράει κόκκινο μαγιό και τη κοιτάει.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια ρώτησε μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους: «Αν ήμουν 60 και αυτός 73; ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;», αφήνοντας υπονοούμενα για τα σχόλια που δέχθηκε για τη διαφορά ηλικίας.

Ηλίας Κωνσταντίνου: Ο σύντροφος της Εύης Βατίδου μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου, ο νέος σύντροφος της Εύης Βατίδου μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση τους, για τον τρόπο που γνωρίστηκαν και τα στοιχεία που του αρέσουν σε αυτή.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Με μια τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι.

»Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στο διάδρομο να τρέχει. Πέρασα δίπλα της, τη χαιρέτησα, με χαιρέτησε κι εκείνη και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα», σημείωσε για την Εύη Βατίδου ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Είμαι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων με δυο μεταπτυχιακά πάνω στον τομέα αυτό και τη διοίκηση μονάδων υγείας. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, ήμουν επαγγελματίας στον Ηρακλή, τερματοφύλακας.

»Έχω ασχοληθεί με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση και οι γονείς μου βεβαίως και ξέρουν από την πρώτη στιγμή και όλος μου ο κύκλος γι’ αυτό που γίνεται με την Εύη» αναφέρει ο Ηλίας Κωνσταντίνου.