GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μίνι απόδραση με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μίνι απόδραση με τον Γρηγόρη Μόργκαν
Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαντους αναρτούν κοινές φωτογραφίες πάντα μαζί με την παρέα τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Οι δυο τους αναρτούν κοινές φωτογραφίες πάντα μαζί με την παρέα τους στα social media.

Αυτή τη φορά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν αποφάσισαν να κάνουν μια ανοιξιάτικη εξόρμηση σε κάποιο ελληνικό νησί. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα story στο Instagram, το οποίο ο Γρηγόρης Μόργκαν έκανε αναδημοσίευση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Σταυρούλας Χρυσαειδή

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου είχε αναφερθεί στο Survivor All Star, τις φήμες που αφορούν τόσο στη δική της προσωπική ζωή αλλά και εκείνη του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Δεν το παρακολουθώ τώρα το Survivor All Star. Δε ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος ο νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό αλλά, θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας… Έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική, το συνδύασα με ωραία παρέα, πήγαμε για surf, περάσαμε πολύ όμορφα», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και σε εκείνα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν έρθει πιο κοντά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε, «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Την αλήθεια μου την ξέρω εγώ και μόνο εγώ. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, στη Χαβάη, και γύρισα. Πλέον έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα. Μη με ρωτάς για τέτοια πράγματα (για τον Κωνσταντίνο και τη Σταυρούλα). Δε μπορώ να απαντάω σε καθετί που λέγεται και γράφεται».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, ανέφερε, «Κουράστηκα να με βγάζουν έγκυο. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό, πολύ ευαίσθητο και δε μπορώ να το αγγίζουν».

Σχετικές ειδήσεις

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι περίπλοκο»

Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης

«Φτάνει πια!»: Έκλεισε στόματα η «έγκυος» Ευρυδίκη Βαλαβάνη…