GOSSIP

Άφλεκ - Λόπεζ: Καυτά φιλιά μετά τις φήμες για προβλήματα στη σχέση τους

Άφλεκ - Λόπεζ: Καυτά φιλιά μετά τις φήμες για προβλήματα στη σχέση τους
(Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images)

Μετά τους καυγάδες ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός τους, Μπεν Άφλεκ, απαθανατίστηκαν να μοιράζονται ένα τρυφερό κατά την διάρκεια επίσκεψής τους για ψώνια με τα παιδιά τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Η 53χρονη φορώντας ένα εξώπλατο φόρεμα με κίτρινες και καφέ ρίγες έδειχνε ήρεμη και ευτυχισμένη δίπλα στον ηθοποιό σύζυγό της εν μέσω φημών για προβλήματα στο γάμο τους.

Mε την πρώην του

Ο Μπεν Άφλεκ φαινόταν απογοητευμένος σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα διεθνή ΜΜΕ, ενώ φαινόταν να έχει μια σοβαρή συζήτηση με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ την περασμένη Τετάρτη.

Το πρώην ζευγάρι, που έχουν μαζί τρία παιδιά, εθεάθη - σύμφωνα με το PageSix - να κουβεντιάζει καθώς άφηναν τα παιδιά τους στο σχολείο στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες.

Τα στιγμιότυπα έρχονται μια εβδομάδα αφότου ο σταρ του «Good Will Hunting» συνελήφθη να έχει μια έντονη συνομιλία με τη νυν σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, στο αυτοκίνητό τους.

Αν και ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι μάλωνε, πηγή κοντά στους Άφλεκ - Λόπεζ είπε αποκλειστικά στο Page Six ότι απλώς συνομιλούσαν.

«Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι συνομιλούν και εκείνη τον ακούειι», εξήγησε η ίδια πηγή.

Λίγες μέρες αργότερα, οι θαυμαστές νόμιζαν ότι το ζευγάρι είχε άλλον ένα καυγά στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «The Mother».

Στο στιγμιότυπο που διαδραματίστηκε μπροστά στις κάμερες ο Άφλεκ φαινόταν ενοχλημένος ενώ έδειχνε τα δάχτυλά του στην 53χρονη σταρ λατίνα σταρ, της οποίας οι εκφράσεις υποδήλωναν ότι μπορεί να είχαν διαφωνία.

Νέο βίντεο από καυγά γίνεται viral - Φωνάζει στη JLO μέσα στο αυτοκίνητο

Η Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν για μία ακόμη φορά να διαπληκτίζονται δημόσια, δίνοντας τροφή στις «κακές γλώσσες» που κάνουν λόγο για προβλήματα στον παραδεισένιο γάμο του διάσημου ζεύγους. Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόσφατα το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι που είναι παντρεμένο λιγότερο από ένα χρόνο, βρέθηκε στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς με το αυτοκίνητο, έχοντας έναν έντονο διάλογο με τον Μπεν Άφλεκ να φαίνεται φανερά εκνευρισμένος.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ένας Ευρωπαίος τουρίστας και δείχνουν τον Άφλεκ στη θέση του οδηγού να μιλάει έντονα στην Λόπεζ η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Είναι προφανές ότι οι δύο τους διαφωνούσαν για κάτι, με τον Μπεν να κουνάει τα χέρια του πάνω-κάτω. Το ζευγάρι φαινόταν τόσο απορροφημένο από τη συζήτηση, και δεν είχε αντιληφθεί ότι κάποιος τους βιντεοσκοπούσε ή τους παρακολουθούσε. Η Τζένιφερ, ωστόσο, φαινόταν πιο συγκρατημένη και ήσυχη.

Ο τουρίστας, έγινε μάρτυρας του συμβάντος αφού σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητό τους και μιλώντας στη DailyMail είπε ότι φαινόταν από τη γλώσσα του σώματος ότι ο Μπεν «ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος», ενώ η Τζένιφερ φαινόταν «υποτακτική». «Έκαναν πολλές χειρονομίες, ο Μπεν κούναγε τα χέρια του πάνω κάτω και ο διάλογός τους φαινόταν θερμός», είπε.

«Η J.Lo φαινόταν λίγο λυπημένη. Ήταν τόσο απορροφημένοι στη συζήτηση που δεν κοίταξαν ούτε μια φορά στο πλάι. Κοίταζαν μόνο ο ένας τον άλλον και το φανάρι. Φαίνεται ξεκάθαρα θερμό από την πλευρά του, μια συζήτηση ή μια διαφωνία. Δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα ή άνθρωποι στο δρόμο» πρόσθεσε η πηγή.

Υπενθυμίζεται πως οι νέες αυτές φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά από ένα βίντεο που δείχνει τον Άφλεκ να χτυπάει την πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του, όταν η Τζένιφερ μπήκε στο αυτοκίνητο.

Τα πρόσφατα έντονα επεισόδια ανάμεσά στο ζεύγος έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται «αν περνάνε καλά στον γάμο τους». Πάντως στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά με αρκετούς να σημειώνουν ότι ο Άφλεκ φαίνεται «δυστυχισμένος ή αγχωμένος» Ένας άλλος σχολίασε «Μοιάζει πάντα σαν να είναι κουρασμένος και ενοχλημένος» «Μπορείς να τα έχεις όλα και να είσαι ακόμα δυστυχισμένος», έγραψε ένας τρίτος.