GOSSIP

Νάταλι Πόρτμαν: Ο σύζυγός της την απάτησε με 25χρονη ακτιβίστρια -Προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους

Νάταλι Πόρτμαν: Ο σύζυγός της την απάτησε με 25χρονη ακτιβίστρια -Προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους
(Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)

Σαν κεραυνός εν αιθρία χτύπησε το Χόλιγουντ η είδηση πως η πολυβραβευμένη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο της.

Σάλο έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση πως η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PageSix, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, Γάλλος χορευτής και χορογράφος, κάνουν αγώνα να σώσουν τον γάμο τους μετά την αποκάλυψη πως ο Μίλιπεντ την απάτησε.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η 41χρονη σταρ και ο 45χρονος σύζυγός της φωτογραφήθηκαν λίγες ημέρες πριν από την αποκάλυψη της είδησης.

Το ζευγάρι έδειχνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στη σχέση του, καθώς συνομιλούσε με φίλους και τον σκηνοθέτη της Πόρτμαν για το «May December», Τοντ Χέινς, ενώ βρισκόταν στο Παρίσι στις 29 Μαΐου, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της εθεάθησαν μάλιστα να μοιράζονται και ένα ρομαντικό φιλί. Δείπνησαν με φίλους τους στο εστιατόριο Georges και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Portman να συνομιλεί με τον Τοντ Χέινς, έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη, σε εξωτερικό χώρο.