GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος» - Τι «παίζει» με τον Mente Fuerte

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος» - Τι «παίζει» με τον Mente Fuerte
Glomex

Για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στα σοκάκια της Μυκόνου «τσάκωσε» ο φακός την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου συνοδευόταν από γοητευτικό άνδρα, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Φήμες θέλουν την επιχειρηματία να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, καθώς δυο φορές τους έχουν δει μαζί σε έξοδο. Η ίδια σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή απάντησε:

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Πλέον κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα, ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, από διαφορετικές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει να με δεις και άλλη φορά. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος, είτε είναι φίλος, είτε σύντροφος», ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, με τον οποίον χώρισαν, είπε: «Θα κουραστεί ο κόσμος σε λίγο να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στον χωρισμό μας. Μιλάμε κάποιες φορές για πρακτικά ζητήματα. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν είμαστε τσακωμένοι. Το μπλοκ ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του. Εγώ δεν θα το έκαναν και δεν μου αρέσει να παίζω με αυτό».